מזל טוב, קטנועי TGB בישראל !

Ducati Israel

New member
מזל טוב, קטנועי TGB בישראל !

קטנועי TGB בישראל - אתם מוזמנים לשאול שאלות, ולבוא לאולם התצוגה כדי להתרשם. מחירים לדוגמא: קטנועי 50 סמ"ק - החל מ 6495 ש"ח קטנועי 125 סמ"ק - החל מ 9995 ש"ח להשתמע !

Ducati Israel

New member
בהחלט!

אתר TGB - ואם יש שאלות נוספות נשמח לענות

vilig

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif

בתקווה כי זו תהיה תרומה לקידום ענף הדו"ג בארץ המובטחת. נ.ב: באיטליה (למשל)יש יותר דו"ג,מאשר כלי רכב(4),יש למה לקוות!

yuvalfra

New member
הקטנוע נראה פגז..רק חבל

שהביצועים שלו כנראה לא כל כך. אני לא יודע אבל אני רק יכול להניח :)

Ducati Israel

New member
בתור אחד שרכבר רכב עליו ...

אני יכול להגיד לך שהביצועים של קטנועי ה 125 מכובדים ביותר, ודגם נוסף: 202T - נותן ביצועים מצויינים, ובהחלט תמורה טובה מאד למחיר של פחות מ 10,000 ש"ח.

yuvalfra

New member
אהה אני התכוונתי ל 50 סמ"ק

פשוט קטנוע חדש במחיר כל כך נמוך לא יכול להיות בעל ביצועים טובים במיוחד בהשוואה ל50 סמ"ק אחר. אבל לכאלה שהתקציב שלהם נמוך יותר והם רוצים חדש זה כנראה אופציה מצויינת.

Ducati Israel

New member
Ergon 50cc - בלי ספקולציות.

אני א הייתי ממהר להסיק מסקנות חפוזות. כאחד שנסע על כמה וכמה קטנועים בחיים שלו, כולל כל המתחרים לקטנוע הזה, הוא לא נופל בביצועים מאף אחד אחר. טיל עירוני קטן, במשקל ובמימדים. 6495 ש"ח למזומן - דגם 2004 כמובן.

harabecw

New member
האתר מראה על כח מנוע...נמוך...

אתם נותנים כלים לנסיעות מבחן?

ללא קשר לנסיעות מבחן....

למה הגעת לזה שהאתר מראה כוח נמוך ? סופר-פיור נותן על 80 ק"ג כ-3.6 כ"ס. לפי מה שנטען באתר שם הארגון נותן 4.8 כ"ס על 75 ק"ג... לא יודע אם אלו נתונים נמוכים... אבל על הנייר הכל נראה מבטיח...

harabecw

New member
רוב הניירות מראים 6-7

לא משנה...נחכה לנסיעת מבחן. למישהו יש זמן פנוי? בעצם, רעיון. מישהו רוצה להיפגש מחר שמה ולקחת כמה לסיבוב התרשמות?

Ducati Israel

New member
הערות לגבי נתוני הספק באירופה.

כל הנתונים באתר הרישמי של היצרן מציגים את נתוני ההספק לשוק האירופאי, שוק בו קיימת מגבלת מהירות של 45 קמ"ש לקטנועי 50 סמ"ק. הקטנועים המגיעים לארץ, הם ללא שום הגבלה על המנוע, והביצועים זהים לכל הקטנועים המוכרים. בנסיעה שלי על ה Ergon , המהירות שראיתי על הספידומטר היתה 85 ק"ש (הערכה, הספידומטר נגמר ב 80 ...). תגידו אופטימי, תגידו מזייף, בכל מקרה, הביצועים הם כמו של כל קטנועי ה 50 סמ"ק המקבילים.

guy0987

New member
303R

נראה לי מעניין כמה הוא עולה ומה ההספק שלו? ביצועים?

Ducati Israel

New member
303R - 125cc

ה 303R יגיע לארץ בגרסת ה 125 סמ"ק. ה 303RS יגיע לארץ בגרסת ה 151 סמ"ק.

harabecw

New member
אכן

אתר SM מדווח על מהירות מירבית של 45 קמ"ש. אפשר להניח שכמעט כל המנועים בארץ מפיקים 6-7 כ"ס. אני מנחש שרוב ההבדלים הם בוריאטור?

Ducati Israel

New member
לא רק ...

כיוון שכל מנועי ה 50 סמ"ק הדו"פ בנויים פחות או יותר אותו דבר, השינויים בהספקים הם מינוריים ביותר. ההבדלים בביצועים נובעים כפי שציינת בכיול הוריאטור, אבל בעיקר בגלל הבדלי משקל. ד"א, TGB מייצרים מנועי קטנועים משנת 1992, והיו ספק המנועים הגדול ביותר בטייוואן. זה עוד לפני שהם החליטו לייצר את כל הקטנוע בעצמם.

Loptoff Lugs

New member
מתי יהיה לכם אתר?

לפחות שיהיו כמה לינקים בעמוד הרייק שלכם. חוץ מזה שאני חושב שהיבואנים שנימצאים פה לפרסם צריכים לשלם.

למעלה