מזל טוב - קלאבר חדש נולד

תחיצ

New member
מזל טוב - קלאבר חדש נולד../images/Emo140.gif

בשעה טובה, בשבת שעברה 3.12 לפנות בוקר, נולד מלאכי. מלאכי נולד עם ק"פ דו"צ, ויצא מביה"ח עם גבסים בשתי הרגליים, כמו שתיכננו. את המשוכה הראשונה, האמבטיות, עברנו בהצלחה. אנחנו מקלחים אותו בצוותא, כשאני מחזיקה לו את הרגליים מעל המים. בסוף השבוע קנינו "דפני" שאפילו עוד יותר מקילה את הטיפול. ביום שני הקרוב, ובבאים אחריו, אנחנו אמורים להתייצב בהדסה הר הצופים להמשך גיבוסים. לאור היחס של הצוותים הרפואיים שניתקלתי עד כה, אין לי ספק שללא התמיכה והמידע שקיבלתי כאן בפורום עד היום (ובטח גם בהמשך) הכל היה נראה אחרת. אני כרגע בלי מחשב, אבל אשתדל לעדכן וכמובן להתייעץ בהתאם לצורך. להתראות, תחיה

מזל טוב. איזה מרגש! ../images/Emo141.gif

תמשיכו להיעזר בכל פעם שתצטרכו תמיכה, עזרה וגם סתם להשוויץ. נשמח כבר לקבל השווצה.

טאניוש

New member
המון ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

כמה מרגש. אנחנו כאן לכל שאלה (יש לך גם מספר שלי).

יו, איזה חיוך לתוך הלילה ../images/Emo24.gif

מ ז ל ט ו ב להולדת מלאכי- שם נפלא וקוסם. שתדעו המון אושר בריאות נחת ואהבה.

מזל טוב !!!!!!!!

זהו גבס ראשון? כמה שעות לפני להוריד גבס אם כן תבקשו אישור מהרופא להוריד את הגבס בבית במקלחת במים מכנסים את הקטנטן למים ולאט לאט מורדים את הגבס בעזרת המים שמרכים את הגבס רצוי מאוד להוריד בבית כדי לתת לרגלים שלו לינשום אויר לפני הגיבוס אחר כך גם אפשר למרוח קרם לגוף של אווקס כי הרגלים מיתיבשות מהגבס וכך לבוא לבית החולים לגיבוס השני מוכנים גם כך תחסכו ממנו את הרעש והאבק מהמסור של הגבס

למעלה