מזל טוב, קסנדרה

aiziq

New member
מזל טוב, קסנדרה ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היום בחצות מתחלף התאריך ( אני מקווה שהכנת כל מה שצריך) שנה חדשה מתחדשת עלייך ושמחה משפחתך ושמחים חברייך מאחל לך שפע אור ובריאות שתמשיכי לצעוד במרץ ללא לאות ומשיא לשיא מפסגה לפסגה יהיו כל חייך רצף של חגיגה ( סליחה על החריזה הילדותית
) מזל טוב
איציק.

milim

New member
../images/Emo49.gif קס יקרה, ואיחולים למיצוי כל מה שתשאפי

או לפחות את הרב
ואני שולחת צנצנת ריבת
מעשי ידי, מהבקר.

אפילו שאין לי יומולדת../images/Emo39.gif

אפשר לקבל גם כן צנצנת ריבה?? פליזזזזז. הכי אני אוהת ריבה תוצרת בית. של מה? (הריבה)? אני אוהבת את כולן, אבל במיוחד ריבת וורדים, תאנים, משמשים, אגסים, וקוקוס וחבושים (שאת זה יש לי מאימי). והכי הכי כייף, זה אם את מערבבת הפתעות בריבה (אגוזים זה הכי שווה, אבל גם קליפות של הדרים).

milim

New member
סורי פרח. הצנצנת האחרונה של ריבת ../images/Emo210.gif

נשלחה ל- א ו-ב' לצימר, דרך הקשר המהיר והלפטופ של אשרה...אז... והריבות של אמא שלך - נשמעות מה זה טעימות וזכורות לי משיר שלך.

oshra11

New member
מה פתאום צימר???

אני בכלל באוהל.... הצנצנת הגיעה אבל זה לא היה א' שאכל אותה. הוא בכלל קוראים לו ש'. ואם כבר ריבות, יש קונים לתפוז סיני? כל פעם בעונה יש לי מלא עד שאין כבר מה לעשות איתם.... אשרה.

כן כן כן כן !../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif

גם ריבת תפוז סיני או תפוז סיני מסוכרים - פרח אוכלת ונהנית בכייף! (תפוז סיני טרי - זה לא, תודה!)

oshra11

New member
אני אספק את התפוז, את תכיני את הריבה?

אני אזכור את זה כשענפי העצים (שלושה במספר) יטו לנפול תחת כובד משאם. אשרה.

קסנדרה*

New member
השנה הכנתי קונפיטורה מתפוזונים וחילקתי../images/Emo13.gif

כי אנחנו ממעטים באכילת סוכר, אבל זה מעדן שאפילו ריבת החבושים המופלאה של אמא שלי קצת עמדה בצל. אז אשרה, את יכולה להעביר לי את התפוזונים ואני אכין לך את הריבה
אגב, הכנת הריבה מאד פשוטה, אבל אם תרצי כמוני להקפיד ולגלען כל תפוזון, אז המלאכה לא קלה
קסנדרה

אני מוכנה להיות הנהג יענו

אני מסיעה את התפוזונים מאושרה אל קס, ואת הריבה בכיוון חזרה (אליי).

milim

New member
../images/Emo13.gif אם נשארות קליפות

של התפוזים הגדולים, אני מכינה ממתק "שביל קליפות התפוזים" לכל דיירי הפורום לשנה מתוקה. כולל א', ב', ג', ד', וגם ש' (אפילו שאכל את הריבה שנשלחה ל א' ו-ב', אבל שיהיה לו לבריאות).

oshra11

New member
אחת לשנה

(בפורים) בן זוגי (הידוע בשם ש') מכין ריבת תותים וריבת תפוזים (סינים, מילים, אין קליפות) למשלוחי מנות. העיניין הוא שעל העץ יש כל כך הרבה פרות שאפשר להכים ריבה לגדוד ואני בכלל לא אוהבת ריבה. ופרח - חתיכת נהיגה יש לך ממני לקסנדרה... יום מצויין שיהיה לכם. אשרה.

מזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

קס, המון מזל טוב. שנה פוריה, המון לכתוב. אושר ובריאות - כי זה באמת מה שחשוב. אה, והצלחה בלימודים.

oshra11

New member
מזל טוב!

מאחלת לך עוד המון שנים של עשיה בכל התחומים וכמובן כמובן בתחום הכתיבה. אשרה.

קסנדרה*

New member
ואוו איזה מרגשים אתם תודה רבה רבה../images/Emo140.gif

איציק תודה שזכרת ופתחת את השרשור
תודה מלים על הריבה הנפלאה, כמה מתוק לי עכשיו
פרח, מיכאל ואשרה תודה רבה והלוואי שיהיה לנו רק סיבות טובות לחגוג
התאריך המדויק הוא ה-21 לחודש - אבל זו הייתה הפתעה נעימה להיכנס לפורום ולגלות את השרשור הנחמד הזה - נעדרתי שלא באשמתי. מאז שחברת ברק התאחדה עם נטוויז'ן, במקום להתחזק הם הולכים ונחלשים וכל כמה ימים אנחנו המנויים מנותקים לכמה שעות !!! אז שוב תודה רבה, שימחתם אותי. קסנדרה

omer chen

New member
מזל טוב קסי ../images/Emo65.gif

נישוקים וחיבוקות
בהצלחה בכל שתעשי, (ובמבחנים בפרט)

למעלה