מזל טוב! שם חדש לפורום! ושאלה למנהל:

gadgad0

New member
מזל טוב! שם חדש לפורום! ושאלה למנהל:

אם מחליפים את השם, זה אומר שמתכננים להוריד את ערוץ יס פלוס מלוח המשדרים? ואיפה ישימו את כל הסדרות מעכשיו, בערוצי הסרטים?! מאוד מתמיה אותי המהלך הזה של יס, מאוד מתמיה.

nikilove

New member
זה רק אני או ש...

כבר כמה שבועות או חודשים אין ערוץ יס+ במקום זה יש את ערוצים יס סטארס 1, 2 ו-3 כביכול עכשיו רוב הסדרות מפוזרות בין ערוצים סטארס 1 ו-2, ויס סטארס 3 הוא בהשראת ערוץ 30 לשעבר אם אני טועה הואילו בטובכם....

gadgad0

New member
לא יכול להיות!

אז אם ככה, איך את מסבירה את זה שעד אתמול היה פה פורום בשם "יס פלוס"?! מה, את רוצה להגיד לי שיש כבר כמה חודשים בתפוז פורום לערוץ שלא קיים?! זו ממש ש-ע-ר-ו-ר-י-ה והונאת הכותבים! חודשים כתבתי פה כל מיני הודעות, ועכשיו נזכרים להגיד לי שהערוץ הזה בכלל נסגר מזמן ?! כאות מחאה אני הולך להתנתק מיס. ולא, לא אחכה לטכנאים שלהם שיבואו לנתק, פשוט אעלה לגג ואבעט להם בצלחת עד שתישבר. זה מה שאני אעשה עכשיו!

nikilove

New member
כן כן..אני אומרת לך..

אבל עזוב'תך.. מה ששערורייה זה שאין פורום לערוץ האוכל החדש! אולי נצרף גם אותו לכותרת הפורום ואז בכלל אפשר יהיה לדבר על קטעי וידאו ישנים של מרתה סטוארט בשנות ה-20 שלה.. סוף סוף יהיה מקום לדבר על זה! הללויה!

gadgad0

New member
זה מה שכל כך יפה בפורום הזה...

אפשר לכתוב פה על ערוץ האוכל החדש, על הערוץ הסיני, הערוץ המקומי באמהרית, היצע הכבלים והלוויין בבולגריה, סרטים אוזבקים חדשים ותכניות אירוח ב-TRT3. וכדי להמחיש את כוונתי, אני מפנה את הגולשים לכאן - כתבה ביוונית (עם תמונה של טום קרוז). אין לי מושג קלוש על מה הכתבה ולמה היא צריכה בכלל לעניין מישהו, ואף-על-פי-כן - באיזה פורום מישהו יכול להביא את זה בהודעה בלי לקבל על הראש ולהיקרא "אידיוט" על ידי כל משתתפי הפורום?! רק כאן!

../images/Emo45.gif

גם המלצות על אלבום כמו אלבום הקאברים של פול אנקה יתקבלו בברכה... מאז שהמלצת לי על הדיסק בזמנו כמה מהמקורבים אליי התמכרו אליו...

assafTV

New member
נראה לי שהם ישימו את זה במקס

הם כל הזמן מפרסמים שבמקס אפשר לראות מה שרוצים מתי שרוצים. אז אולי זה שם. או מתחת לפנס.

gadgad0

New member
זה פשוט שקר גס. הם אמנם מפרסמים

שבמקס אפשר לראות מה שרוצים מתי שרוצים, אבל זה בכלל לא נכון! הנה, אתמול ניסיתי לראות הוט דרך המקס ולא הצלחתי. אני בכלל לא מבין איך בנאדם יכול להסתדר בחיים בלי לראות את יודה לוי בג'ל ונעלי סטופקס, מגרבץ ועושה את פרצוף ה"יש-לי-וואחד-עצירות-כבר-ארבעה-ימים" הסטנדרטי שלו.

למעלה