מזל-טוב שרה

מזל-טוב שרה ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

המון המון המון מזל-טוב !!!!!!! ויומולדת שמח !!!!!!! מאור :0) *לא היתה לי תמונה של עוגה או מתנה אז שמתי סתם תמונה חמודה*

allegro

New member
מזזזזזל טוווווב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

sarah

New member
תודה! ../images/Emo24.gif *סיכום יום*

לשם שינוי- יום הולדתי לא היה טראגי. ^_^
) *ירד גשם *עשו לי מסיבת הפתעה (עלובה משהו
העיקר הכוונה
)) *ראיתי את שרה"ט ^_^ *ירד עוד גשם *יצאתי עם הוריי בערב לאממ...דבר מאכל סיני שהיה סביר
^_^ *ירד עוד גשם *קנו לי דיסקמן ^_^ *עליתי עוד קילו ^_^
טוב... נותרו לי עוד אמ.... 3 ימים כדי להציג את הנסיון לתיקון הנזק
אוה, וכמובן- לא התחלתי את הבוקר עם קופסא ענקית על הגב, לא רבתי עם חברה, לא בכיתי, הוריי לא רבו, לא חשבתי שאני נראית זוועה וכו´. תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באעבה, שרה

LuNaTiC

New member
מיי פרשס, בדקי איי סי קיו!

הפורומים היו כל כך איטיים אתמול שלא הצלחתי להשחיל הודעת מזל טוב ~_~

LeeCooper69

New member
נראית זוועה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ממך לא הייתי מצפה למשפט כזה. אגב, עם כמה שאני הומו (ומשום מה מתחיל לגלות גילויי סטרייטיות לאחרונה), את כוסית!!!

LuNaTiC

New member
סי, סי, שרה פצצה ../images/Emo23.gif

היא מאלה שקמים בבוקר ונראים טוב, בדיוק כמו שהם היו לפני שהם הלכו לישון... במילה אחת - תמיד?

sarah

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה כל-כך טוב לשמוע את זה
זה עוזר לי לשכנע את עצמי לכמה ימים
^_^ תודה!!
נ.ב.- אתם בטח לא ראיתם אותי בטיול סיירות אחרי לילה גשום, שיער שהתייבש פעמיים אחרי הגשם, פרצוף מיוזע, חולצה מפוספסת ענקית שמגיעה לי עד לברכיים, גרביים ארוכות מלאות בבוץ, חצאית זוועתית כחולה צמודה ונעלי צבא
או אחרי שאני יוצאת מהמקלחת
באעבה, שרה

LuNaTiC

New member
בקשר לנ.ב -

Yum! שיער רטוב וחולצת משבצות עד הברכיים. כרגע תיארת את הפייבורייט שלי
.

LeeCooper69

New member
מישהי מתחילה איתך ../images/Emo2.gif

לפי דעתי, את מאלה שקמים בבוקר ונראים טוב כמו שכבר אמרו כאן. איך אני יודע? זה כמו גיידאר, רק לאנים שנראים טוב כשהם קמים בבוקר. ועל זה נאמר: "מצא מין את מינו". (נו, למה להעלות רק לך את האגו?)

למעלה