מזל טוב
זה יצא!

glitter8

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo140.gifזה יצא!

אמנם לא מה שציפינו, אך הבוקר רכשתי לעצמי בחנות "התקליט" בקניון אלונים את הדיסק "דיויד ברוזה במצדה" שני דיסקים של אודיו חוברת חביבה, (לא הספרון עם סיפור חייו של דיויד כפי שהובטח,) עם תמונות וכל השאר, אולי יהיה גם מארז די וי די, לא הצלחתי להבין, בינתיים זה מה יש, א-ב-ל הסאונד פשוט מעולה, תענוג לאוזניים, שמעתי את הדיסק על הדרך במסגרת הסיבוב שלי בין הסופרים באיסוף המזון, מחכה לשמוע את הדיסק השני, איכות כזו לא יודעת אם שמעתי אי פעם בדיסק. אפילו בהופעה עצמה לא שמעו כל כך טוב
שבת מקסימה לכולם...(החידון וההגרלה יגיעו בקרוב..)

romens

New member
רגע, אז הדיסק החדש שהו דיבר עליו זה בעצם....

פס קול של ההופעה?

handlessman

New member
../images/Emo220.gifאז ה-30 טון ציוד הצדיקו את עצמם..../images/Emo202.gif

לכל התוהים, התיאוריה שענבל ואני פיתחנו ביחד היא שפשוט לא הספיקו להוציא את המארז לכבוד החגים מבחינה לוגיסטית, אבל רצו לשחרר משהו, אז שיחררו רק את דיסק האודיו כמו שהוא בתוך המארז. מה שאני אומר זה שבעצם מי שקונה עכשיו את האודיו, ויקנה בהמשך את המארז, יהיה לו בדיוק את המוצר שהוא קנה בתוך המארז (ולא עם ממשק אחר), ככה שאפילו לא יהיה אפשר להצדיק את הקנייה הכפולה הזאת בטענה של אספנות כפייתית. אז אני ממליץ בינתיים לא לקנות עד שיצא המארז... אפילו שזה יכול להיות מושלם לחג. בקשר לאודיו - נשמע אדיר, ממש ללקק את השפתיים... (האוזניים במקרה הזה... למרות שאין לי מושג איך אפשר ללקק את האוזניים... אבל חפיף)

glitter8

New member
../images/Emo6.gif

שיעשעת אותי... דווח מדויק של שיחתנו מהצהרים...(מה שלום הפרה בולה?) אני מסכימה עם כל מה שכתבת-חוץ מדבר אחד- אספנות כפייתית זו הוצאה מוכרת!!! (ותירוץ מצוין....חוצמיזה מה אני אעשה בשבת?)

handlessman

New member
התכוונתי...

שיהיה ניתן להצדיק את הקנייה של שניהם כאספנות כפייתית רק אם היו הבדלים בין הגירסה של המארז והגירסה של האלבום אודיו. אני אתן דוגמא אמיתית: שנה שעברה Dream Theater הוציאו אלבום אודיו רגיל, ובנפרד גם DVD (לא הופעה) שהיה בו את אותם שירים בדיוק, רק במיקס סראונד 5.1... מקווה שעכשיו אני יותר ברור. תוכלי לשלוח לי איזה דוגמית שיהיה גם לי על מה להתענג בשבת? עדיפות ל-Night In Massada...

glitter8

New member
לא שולחת כלום...

למה מה קרה?
ומאיפה לך אם יש או אין הבדלים בין שני המארזים עוד לפני שראינו את השני? תיקנו, תיקנו, שיהיה לי עם מי לדבר על זה...אתם לא מבינים איזה דיסק חלומי זה...אפילו יותר טוב מההופעה עצמה..

handlessman

New member
אוקי הגזמת... הופעה תמיד מקום ראשון...

אבל בדיסק אפשר להחזיר אחורה, זה נכון... ובקשר להבדלים - זאת רק התיאוריה שלי, אבל אני באמת מאמין שזה ככה כי כבר נתקלתי בכמה מארזים מהסגנון הזה בחיים שלי. ולמה לא לשלוח? שרק יגדיל לי את הציפייה...

למעלה