מזל טוב!!

baduist

New member
מזל טוב!!../images/Emo219.gif../images/Emo82.gif../images/Emo220.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב לכולנו על הבית החדש! והנה כל הפרטים במרוכז על השבוע הקרוב.......
תאריך היציאה הרשמי של האלבום: 10.02.06
תאריך שבו הוא מתחיל בפועל להשלח: יומיים-שלשה קודם.
מה זה אומר? שני דברים: 1. שיש מצב שמוצאים כמה עותקים בחנויות כבר ביום חמישי או שישי. 2. אם לא -
בהופעה ביום ה' יהיו מספר מוגבל של עותקים (40) ראשונים של האלבום.
המחיר (אצלנו ובכל הארץ): 49.90. אל תקנו באגורה יותר:) בנוסף יהיו גם מספר מוגבל מאוד של סינגלים (ז'אן קלוד, דיסקוטק, נווה מדבר) למכירה במחיר של 8 שקלים.
לגביי ההופעה: 40 ש"ח. שעה 21:00 יום חמישי 09.02.06
גם הארכיון יגיעו כנראה לעשות קצת כבוד על הבמה, כמו שאומרים.
אחרי ההופעה - ספיישל לכבוד האלבום בעסק שחור
ומי שנשאר לו כח לאפטר פארטי, הליין של רוי בMOVE, עם שלל אורחי היפ-הופ ישראלי, למי שבעניין... אנחנו שם.

baduist

New member
שכחתי כמובן את התודות

לפאנקי ג'ירף, המנהל עם הכי הרבה Fאנק בתפוז, ולמיכל - הרעל המהפנט ביותר בתפוז
וגם לדניאלוהים - התמיכה שלכם והעובדה שאתם עשיתם ועושים כל-כך הרבה בשבילנו, זה פשוט מטורף, ואנחנו לא יודעים איך לאכול את זה. וכמובן לכל אחד ואחת שכותב כאן - אנחנו תופסים מכם באופן אישי! הרבה הרבה אהבה (יש גם סקס למי שבעניין) - מהשבט

Funky Giraffe

New member
התודה כולה אליכם,

רק שתמשיכו לספק לנו מוסיקה מעולה באוזן ולשפוך עלינו את ערימות הכשרון שלכם.

moshe alfasi

New member
יייאאאלללללההההההה מחרררררר!!!

ס'עמק ישבתי למוכרים על הראש היום בשביל שיביאו לי את האלבום מהמחסן, אבל רק מחר הוא מגיע, אללהההה בלאגן
הראשון לקנות בירושלים- אני!

moshe alfasi

New member
חיובי בזנ"טי! ../images/Emo13.gif

היום כפרעלייכם! בלעדיות לחנות ולחברה האהובה עליי!
49:90? אמנם לא הכי זול בעולם, בתו קניתי המון דיקים במחיר נמוך יותר, בקטנההההההה. יאללה מי אמר אבל'ה תגביר?!

RunNGun

New member
בהזדמנות זו

המון כבוד על הבית החדש! המון כבוד לעידו פאנקי ג'יראף, שאני אשכנזי אם הוא לא הבנאדם הכי מקסים שיש בתפוז והכי Hard Workin (לעזאזל, כמה, 3 פורומים אתה מנהל?!
) והמון כבוד לשבט הגדולים מכולם!

למעלה