מזל טוב ברכות לפתיחת הפורום מבטיחה לבקר כאן !!!
ש שמופית New member 15/4/03 #3 המון מזל טוב ../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo57.gif מקווה שלא תנטשו לחלוטין את פורום הריון ולידה, ואני אצטרף אליכן (ב"ה) בעוד כחודשיים וחצי
המון מזל טוב ../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo57.gif מקווה שלא תנטשו לחלוטין את פורום הריון ולידה, ואני אצטרף אליכן (ב"ה) בעוד כחודשיים וחצי
א אפרת12 New member 15/4/03 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif תינוק חדש נולד ../images/Emo6.gif מקוה להצטרף בקרוב (טפו-טפו-טפו )
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif תינוק חדש נולד ../images/Emo6.gif מקוה להצטרף בקרוב (טפו-טפו-טפו )
A ayush New member 15/4/03 #5 ../images/Emo49.gif ברכות ל../images/Emo82.gif החדש ../images/Emo24.gif
L lulyK New member 15/4/03 #7 מזל טוב ../images/Emo23.gif תתחדשו מחכה בקוצר רוח לחודש יוני, אז אוכל להצטרף אליכן.......
ל לבבית25 New member 15/4/03 #8 איסססה יופי!!! מזל טוב ! חכו לי אני באה בספטמבר... בנתיים אני אשאב הרבה מידע ממכן! מזל טוב על הפורום!
איסססה יופי!!! מזל טוב ! חכו לי אני באה בספטמבר... בנתיים אני אשאב הרבה מידע ממכן! מזל טוב על הפורום!
D dafgol New member 16/4/03 #23 מחכים ומצפים ../images/Emo24.gif אבל למה לחכות עד ספטמבר ? תבואי מתי שבא לך .
A ayelet i New member 15/4/03 #9 ../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif איזה יופי! מזל טוב! ../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif ברכות ואיחולים לפורום ביתי, חמים, פעיל ומוצלח! שיהיה בהצלחה וחג שמח לכולם!
../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif איזה יופי! מזל טוב! ../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif ברכות ואיחולים לפורום ביתי, חמים, פעיל ומוצלח! שיהיה בהצלחה וחג שמח לכולם!
D dafdaf New member 15/4/03 #11 מזל-טוב לנו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif שיהיו רק הודעות משמחות ושיהיה חג שמח ונפלא
S shiri25 New member 15/4/03 #12 איזה יופי- שנתחדש! מזל טוב על הפורום החדש והמאוד שימושי. חג שמח לכל האמהות, האבות וכמובן לכל הילדים המקסימים, החדשים והותיקים
איזה יופי- שנתחדש! מזל טוב על הפורום החדש והמאוד שימושי. חג שמח לכל האמהות, האבות וכמובן לכל הילדים המקסימים, החדשים והותיקים
L lovely2 New member 16/4/03 #22 דפנה'לה שוב חושבת על חד גדיא?../images/Emo3.gif חכי לליל הסדר,פארוקית! חד שמייח גם לך!
א אביבית1 New member 16/4/03 #15 מזל טוב לפתיחת הפורום../images/Emo65.gif ולא לשכוח לבוא לבקר אותנו בהריון ולידה. המון בהצלחה
Y yaelli10 New member 16/4/03 #16 מזל טוב על הפורום לטוטי על הניהול אני בטוחה שזה יהיה פורום פעיל מאוד. בין חיתולים, להאכלות....