מזל-טוב

גנה

New member
מזל-טוב ../images/Emo24.gif

מאוד שמחתי לשמוע שרזית 3 קג´ בשבוע, תגידי איך עשית את זה? כי אני בזמן האחרון רק טוחנת וטוחנת. למשל אתמול: אכלתי בבוקר תענוג (דאיט) וכוס נס קפה ב - 10:00 אכלתי תפוח בינוני. בצהריים אכלתי קוסקוס (מנה חמה). בארבע אכלתי 2 וופלים עם כוס נס. בערב אכלתי בגט עם פרגיות וחומוס ועמבה וצ´יפס. נו..... מה יש לך להגיד על זה? וחוץ מזה שישי שבת גם אכלתי המון. בקיצור אני לא יודעת מה קרה לי. אני יודעת שאני רזה (טוב לא ממש, חוץ מהגלגל הצלה שיש לי בבטן)אבל אני רוצה שתגידי לי האם זה כ"כ גרוע לאכול ככה, כי אני לא משמינה אבל אני מרגישה כבדה אחרי כל ארוחה כזאת והבטן שלי יותר נפוחה ממה שהיא יכולה להיות. בנוסף על כל אלה, אני נוסעת חמשוש לים המלח למלון 5 כוכבים, פנסיון מלא אוכל, על ימין ועל שמאל, וכמו שאני מכירה את עצמי אני לא אוותר על תענוגות החיים. מה לעשות ומתי להתחיל מחדש ואיך?

adi from work

New member
אז פינקת קצת את עצמך, אז מה?

מותר, לא??? כך אני חושבת לפחות... בעיקר (ואני מדגישה: "בעיקר") אם אין לך בעיה שאת ***חייבת*** לרזות, אלא זה רק רצון שלך להוריד את הבטן. אני מציעה לך "לוותר" לעצמך הפעם, לא נורא, לא כזה ביג-דיל, אז נהנית קצת, וממחר- דיאטה!!! כן, זה קל לומר, אבל... באמת!!! ממחר תתחילי לאכול הכי פחות שאת יכולה ולאכול ***אך ורק*** כשאת רעבה! ואת זה לא רק קל לומר, אלא קל לעשות- ואני "מדברת" מניסיון...
אוהבת מאוד, אך די משועממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עדי התל-אביבית שנמצאת ביום האחרון בעבודה שלה!

ארינה

New member
תודה על הברכות

הסוד בדיאטה שלי זה צירופי המזון השונים. אני לא מערבבת שום דבר אחד עם השני זה די מורכב להסביר את זה אך זה סוד ההצלחה.

למעלה