מזל טוב לציפורוש שמתחתנת היום. שיהיה לך יום מאושר ושמח.
ס סיגל2 New member 22/8/01 #1 מזל טוב ../images/Emo49.gif לציפורוש שמתחתנת היום. שיהיה לך יום מאושר ושמח.
א אינצה New member 22/8/01 #5 לציפורוש ועמי המון מזל טוב שיהיו לכם רק חיים מאושרים יחד ושהיום יעבור הכי טוב שאפשר שרון
ה הילית* New member 22/8/01 #6 לציפורוש היקרה ובכיר ליבה... המון המון מזל טוב ואושר... שתהיה לכם חתונה מוצלחת ומאושרת ושיהיה לך את כל האושר שבעולם... הילית
לציפורוש היקרה ובכיר ליבה... המון המון מזל טוב ואושר... שתהיה לכם חתונה מוצלחת ומאושרת ושיהיה לך את כל האושר שבעולם... הילית
ש שרונס New member 23/8/01 #9 לציפורוש ועמי המון מזל טוב ושתהיו תמיד מאושרים ושמחים ביחד! ציפורוש, את נראית כזו מתוקה ויפה בתמונות שאתי צילמה! ממש רואים את הזוהר וההתרגשות פורצים לך מהפנים. אני מקווה שגם החתונה מדהימה ושאתם נהנים ומשתוללים בדקות אלו... שרון.
לציפורוש ועמי המון מזל טוב ושתהיו תמיד מאושרים ושמחים ביחד! ציפורוש, את נראית כזו מתוקה ויפה בתמונות שאתי צילמה! ממש רואים את הזוהר וההתרגשות פורצים לך מהפנים. אני מקווה שגם החתונה מדהימה ושאתם נהנים ומשתוללים בדקות אלו... שרון.
S sariteran New member 23/8/01 #10 ../images/Emo23.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo49.gif לציפורוש ועמי! המון מזל טוב, ברגעים אלה אתם כבר בטח לקראת סוף החגיגה. שיהיו לכם חיים משותפים מלאי אושר, כיף, שמחה והנאה.... מאיתנו, שרית וערן.
../images/Emo23.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo49.gif לציפורוש ועמי! המון מזל טוב, ברגעים אלה אתם כבר בטח לקראת סוף החגיגה. שיהיו לכם חיים משותפים מלאי אושר, כיף, שמחה והנאה.... מאיתנו, שרית וערן.
ש שירי71 New member 23/8/01 #11 מזל טוב גדול לבוקר שאחרי ../images/Emo20.gif לא הייתי כאן אתמול בזמן (סורי) אז מזל טוב ושיהיה לכם רק טוב גם בכל מה שבא אחרי החתונה...!
מזל טוב גדול לבוקר שאחרי ../images/Emo20.gif לא הייתי כאן אתמול בזמן (סורי) אז מזל טוב ושיהיה לכם רק טוב גם בכל מה שבא אחרי החתונה...!
ה הילית* New member 23/8/01 #12 מנסיון ההרגשה של הבוקר שאחרי היא הדבר הכי הכי בעולם. אני הרגשתי כמו בתוך בועה. לא יצאנו מהבית עד הערב והרגשנו כאילו זה יום שבתון מאוד מיוחד...
מנסיון ההרגשה של הבוקר שאחרי היא הדבר הכי הכי בעולם. אני הרגשתי כמו בתוך בועה. לא יצאנו מהבית עד הערב והרגשנו כאילו זה יום שבתון מאוד מיוחד...