מזל טוב!!!

מזל טוב!!! ../images/Emo49.gif

אוקיי כולם כבר כתבו שהגיע הזמן שיהיה פורום כזה.. ומה אפשר להוסיף באמת הגיע הזמן ,נציג את עצמי היי כולם אני קרן ואני בת 15 וחורשת על רולר כל היום כל הזמן כל פעם האפשר
,אממ.. וזהו נראה לי היי כולם!

manic_subsidal

New member
אני סצם תוההה

זה שאת אומרת שאת נוסעת על רולר כאילו את עושה משהוא מיוחד או סצם נוסעת ממקום למקום? איזה תרגילים את עושה? משהוא מיוחד?

לשאלה שלך...

אממ.. לא ממש אני "סתם" נוסעת ממקום למקום בעיקר לבייצפר תרגילים אני.. אפשר להגיד אין לי מושג בזה אני יישמח אם מישהו יוכל להסביר לי קצת .. למרות האמת אני פחדנית

dansh

New member
זה למה לדעתי

סקייטבורד עדיף על רולר, כי על רולר אפשר לסוע סתם ועל סקייטבורד כל מי שנוסע מנסה לעשות טריקים, כאילו אי אפשר שלא מה שמביא אותי למסקנה שרולר זה סתמי מדי...

Ultra-Skater

New member
סקייטבורד עדיף (משעמם לי...)

לדעתי, רולר זה נחמד וזה דיי מגניב התרגילים רק שהם פשוטים מאוד, לדוגמא כשאני רואה מישהו קופץ עם רולר 3 מדרגות זה כאילו כלום זה כמו עם אופניים לקפוץ 3 מדרגות פשוט ביותר, אבל לקפוץ 3 מדרגות עם סקייט זה אומנות, וזה יפיפה וזה לא פשוט בכלל. למעשה ברולר יש הרבה פחות תרגילים והם לא מורכבים משהו, סקייט עדיף, סקייט זה אומנות , רולר זה לא, רק ברמות הממש גבוהות שזה צריך סקייט פארק בישביל זה. לדעתי אם לא הייתי קונה סקייט, הייתי הולך על אופניים. רולר זה גם לא טפס בארץ, הייתה את ההתלהבות לפני כמה שנים ואז היא נעלמה וזהו, סקייט ואופניים עוד לא הגיעו לשלב של ההתלהבות בארץ לצערי, כרגיל הארץ שלנו מפגרת כמה שנים מאחורי ארה"ב ארופה ורוב העולם (המערבי)

שנורקל

New member
אל נא תקפחו!

אני לא חושבת שהזלזול באופניים לעניין, הרי שלכל כלי אפשר למצוא תרגילים וטריקים קוליים! אני חולה על אופני הראלי האגדיים שלי, ואני מעדיפה לחרטט עליהם שטויות מאשר על הסקייט כיתה ד´ שלי.

badphish

New member
אופניים זה באמת אחלה

אבל סקט זה יותר שוס וחוץ מזה ההוא צצודק בקשר לרולר

Ultra-Skater

New member
בקשר לאופניים

שמתי לב שבעצם אופניים מקצועיות כאלה עם 360 בהגה וחמורים וכל הבולשיט הזה, זה הכלי הכי נפוץ רק שמכל המיליון אופניים הללו לא ראיתי אחד שבאמת יודע לעשות עם זה משהו, מסכנה ילדים מטומטמים קונים אופניים ב 1500 שח סתם, עם כל השכלולים לטריקים, ולהרים גלגל הם לא יודעים. התופעה הזאת מאוד מוזרה לדעתי, לא יודע איך זה במרכז ובדרום אבל פה באזור שלי זה אשקרה ככה.

badphish

New member
דווקא לא ראיתי כלכך אנשים שנוסעים

על אופני פעלולים בארץ אבל אני מדבר על כאלה שיודעים מה הם עושים זה די מגניב

שנורקל

New member
עאלק!!!!

אצלנו אופנים 360 זה אחלה, זה מיוחד, ואנחנו מבצעים אחוש דברים!!!! תאמין לי שההשקעה הכספית שווה (ואם אתה כבר מבזבז בוחטות על אופניים אתה הרי לא תשאיר אותם להירקב!!!).

למעלה