מזל טוב...

Serena16

New member
מזל טוב... ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo140.gif

לי
זה קצת כאפות לפתוח לעצמי שרשור אבל שנה שעברה אף אחד לא פתח בשבילי
וגם לא כל שנה אני בת 18
אז תאחלו לי ברכות

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo49.gif../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

הייתי פותחת את השרשור בעצמי אם הייתי יודעת, אבל לא ידעתי מה התאריך שלך... מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב
שיהיה לך יומולדת נפלא וטוב וכיפי ומושלם!
שתגשימי את כל החלומות שלך ושתקבלי מלא מתנות!
עד 1238!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמזל"ט../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

שיהיה לך עד 1238,
אושר כושר בריאות יושר ועושר. D: שתזכי לטוס ולראות עוד המון משחקים של ריאל מדריד
וגם את מקפליי
~למרות שאותם רצוי שתפגשי בארץ.
~ תהני המוןהמון ביומולדת, ולכי לעשות את כל מה שאלה שלא הגיעו ל18 (
) לא יכולים לעשות
שכל חלומתייך יתגשמו
ושתקבלי הררררררבה מתנות
ו-- יומולדת שמח!
נ.ב. תסלחי לי, אני גרועה בברכות

Serena16

New member
את מעולה בברכות ../images/Emo3.gif

אני מתה על תמונות כאלה! אני גם אוהבת שאפשר להבדיל מי משחק בבארסה ומי משחק בריאל לפי הגובה
תודה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifווואו, באמת שלא שמתי לב,

עד שאת אמרתXDDDD בארסה כאלה גמדייייייים O_____________O"

../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזלטובמזלטובמזחטוב

המון המון מזל טוב!!!!
שיהיה לך אחלה יום (למרות שהוא נגמר), ואחלה גיל 18! אל תעשי שטויות ותשמרי על עצמך, אבל באותו זמן תעשי חיים!!!! קיצור, מאחלת לך יומולדת שמייייייייייייח :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo140.gif

שיהיה יום הולדת שמח ועד 120 מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך
ואז מה אם פתחת לעצמך,אם אין אני לי,מי לי?

Noa L black

New member
(איחורX:)מזלטוווווב../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo86.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif

קודם כל סליחההה על האיחור (רק רציתי להראות נוכחות כדי שיראו שאני לא מתהS:) אזזז מה אאחל לך ל18 XD? המון מזלטוב, יומולדת שמח ושתמיד תקבלי את כל מה שתרצי
וכמובן שימשיך להיות לך כזה טעם טוב בכדורגל ^^ ושתזכי לראות עוד מלאמלאמלא משחקים של ריאל ♥ (בלייב כמובן!!) ואפילו שתפגשי אותם *~* בחדר הלבשה D:
(אני באמת מקנאה בך על מה שאני מאחלת לךXD? רמה של שפלXD) וזהו כי אני לא משהו בברכות אבל אני מקווה שהעברתי את המסר כראוי מזלטווווב 3> (מצורפת בזאת אחת התמונות שאני מאווווד אוהבת וגם הצחיקה אותי לא פעם^_^)

Serena16

New member
העברת את המסר כראוי, תודה! ../images/Emo23.gif

איזה ברכה .. אמן! אני מאוהבת בתמונה

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif יומולדת שמחחח!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

18 זה גיל נכבד במיוחד חח
שיהיה המון המון מזל טוב אושר ועושר בריאות שמחה אהבה והצלחה בהכל ד"א, מתי את מתגייסת..?
עד 120 צאי, תבלי, תשתכרי ותעשי שטויות כי זה הגיל

Serena16

New member
תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif בקשר לצבא...

עוד יש לי זמן, לצערי אני עדיין בי"א

למעלה