מזל טוב!

דוקי1

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לבילי ג'ו ארמסטרונג שהיום חוגג יומולדת 33!! אנו מאחלים לו בהצלחה בכול אשר יפנה! ורק גדולות לו ולהקתו (כמה רישמי מצדי). ואני בטוחה שכל הפורום יסכים איתי כשאני אומרת שפאנק רוק מוצלח הרבה יותר בזכותו
אז שיהיה במזל טוב!

נטיטע

New member
מזל טוב !!!!

Billie Joe Armstrong אין לי מה להגיד, בלי קשר עכשיו לגרין דיי... הבנאדם הזה כ"כ מוכשר, הקול שלו,הכישרון,הנגינה,היופי,הסיגנון... הוא פשוט מלך!! באמת שאני מאחלת לו את כל ההצלחה,את כל האושר שבעולם שבאמת יהיה בנאדם מאושר מהחיים!!! ואני מאחלת לו,לאנדריאן,לג'וסף לג'ייקוב שיהיו משפחה מגובשת וטובה ומאושרתת מן הסתם!!! שתהיה לו הצלחה עם גרין דיי,עוד עוד הצלחה שיבואו להופעות שלהם,הכל!!! אה ושיבואו לכאן למלא אולמות! על כישרון כזה לא מוותרים ואני בטוחה שהוא בנאדם מדהים מבחינה פנימית..!!! ככה שיהיה לו הכי מזל טוב שאפשר! שיהנה מכל רגע,וזהו:) ועכשיו משפט שהוא אמר בגראמי: Rock'n'roll can be dangerous and fun at the same time (אין קשר,פשוט הוא אמר את זה אז כתבתי כאן) בהצלחהההההההההההה!!! והמון מזל טוב.

WiseL

New member
מזל טוב

שיהיה לו במזל טוב. שימשיך לכתוב שירים כל כך יפים, נכונים ואמיתיים.. ושלא יפסיק לשיר! ושיבוא לארץ גם להופיע כאן והצלחההה

33emily33

New member
מזל"ט ../images/Emo65.gif

מזל"ט לבילי (העיניים והאיש.. חעח סתם) שיהיה מאושר לעד!! ותמיד אבל תמיד ימשיך עם הלהקה המושלמת שלו!! ושתמיד ימשיכו להיות להקה כזאת מעולה!!! אממ.. שיתגשם כל מה שהוא רוצה ואממ.. זהו!!! בילי ג'ו=שליטה!!אגב כל הכיתה שלי כבר יודעת שיש לו היום יומהולדת אני סיפרתי למיש'ו ואנשים הפיצו כל הכבוד!! חעחע

latina

New member
../images/Emo105.gifהמון מזל טוב!

אחד האנשים הכי אהובים עליי בעולם כולו רק הצלחה, בהכל, ותמיד!! עד מאה ועשרים!!!

coullette

New member
מזל טוב לבילי!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo168.gif

אח...מה עוד אפשר להגיד? אחרי שכבר אמרו כמעט הכל... רק אאחל לבילי שימשיך להיות יוצר,אמן,זמר ומלחין כזה נפלא ושתמיד נזכה להנות מקולו היפיפה לעד.שתמיד יהיה בריא ושמח וכנ"ל למשפחתו וילדיו. ולגרין דיי,שימשיכו להיות להקה כל כך מצליחה עם שירים מעולים ושיבואו לארץ שנוכל לאהוב אותם יותר מקרוב!
זהו...עד מאה ועשרים לבילי, אושר ועושר,בריאות והצלחה. מכל הלב, מאחלת, דפנה. Xx rock xX

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח! הרבה מזל"טים!!

למעלה