מזל טוב!

limors2

Active member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo54.gif

לאחר כ5 חודשים ארוכים (ומיותרים למדי
), השיר של קין סופסוף יצא מהרשימת שירים לדירוג המצעד השבועי!
להזכירכם- הוא לא נכנס למצעד אפילו פעם אחת
לכו להצביע וכתבו פה למה הצבעתם!

limors2

Active member
ולפני שאספיק לשכוח:../images/Emo54.gif

בינלאומי: I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters Call me when you’re sober - Evanescence Still a long way to go - James Dean Bradfield Pull shapes - The Pipettes ואת החמישי שכחתי
עברי: Rhytm by rhtym - Mosiac Project ונדמה שישוב - עידן יניב מוכרת לי מפעם - דין דין אביב כל מה שרצית - הדורבנים תראי זה אני - סינרגיה

chen010189

New member
איך רואים שהעתקת מהאתר../images/Emo123.gif

העתקת את השגיאה שלהם
Rhytm by rhtym

chen010189

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

לאחר 19 חורפים קרים...
ליאורה משנה קידומת

chen010189

New member
והנה השירים שהצבעתי להם השבוע

ישראלי: סינרגיה - תראי זה אני שייגעצ - המילים הכי יפות הדג נחש - סטטיסטיקה תומר יוסף - אני רוצה לזוז Mosaic Project - Rhythm By Rhythm בינלאומי: Nelly Furtado & Timberland - Promiscuous The Pipettes - Pull Shapes Lupe Fiasco - Daydream The Killers - When You Were Young Madonna - Jump אוף, ההצבעה בבינלאומי הייתה ממש קשה

tkuihehr

New member
אני אני אני

טוב, השירים למצעד של שבוע הבא! [כי היום יום רביעי, והדירוגים הם לשבוע הבא, ההצבעות למצעד של מחר נסגרו כבר] בלועזי יש לי 4, כולם נתקעים עם 6? לי חסר אחד... > I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters > London bridge - Fergie > Pull shapes - The Pipettes > Rock this party - Bob Sinclar קשה לי עם השיר החמישי, יש לי מקום פנוי, למישהו קשה ויש לו שיר עודף שהוא לא מצליח להכניס, ורוצה לקנות ממני מקום? בינתיים עד שנמצא לו מחליף זה יהיה השיר הזה:Why cry - Panic Channel ובישראלי , מצב הפוך, אבל צריכים לבחור 5, אז קרן מפסידה מההפקר: > המילים הכי יפות - שייגעצ > היא יודעת - נינט טייב > תראי זה אני - סינרגיה > חצי רגל בפנים, חצי רגל בחוץ - שורטי > יונתן שפירא - איה כורם

למעלה