מזל טוב

אני משחקת עם מור...

אני הארווי ומור סברינה...אני יתחיל... היי סברינה לא ראיתי אותך אתמול בבית קפה איפה שקבענו...למה לא באת?

Kamila again

New member
../images/Emo42.gifהמשך:../images/Emo42.gif

"אממ.......... אממ....... אני מעדיפה לא לדבר על זה..." עדיף שלא..." אמרה סברינה ובקולה נשמע קול מפוחד בהחלט........ "תראה, אני בטוחה שגם אתה לא ממש היית רוצה לדעת..." אמרה סברינה בקול מזלזל. סברינה הסתכלה על הארווי וראתה בעיניו מבט מעוניין...... סברינה חשבה לעצמה ...... "למה בעצם הוא כל כך רוצה לדעת???
"....

*תגובה*../images/Emo42.gifהמשך:../images/Emo42.gif

"טוב תראי סברינה..אם לא תאמרי לי אז: 1.אני לא ייצא איתך יותר. 2.תמשיכי לחלום שאני יהיה חבר שלך. " אמר הארווי והראה מבט כועס... הארווי צעד מהמקום בצעדים נירגזים בדרך לבית הקפה.."תשתו&תהנו" וראה את דרימה.. הארווי חשב בליבו"אם דרימה פה..והיא מכירה את סברינה..אולי אני ינסה להתחיל איתה והיא תספר הכל לסברינה.." וכך הארווי עשה...

Kamila again

New member
../images/Emo41.gifהמשך:../images/Emo41.gif

"אממ.... תירגע", אמרה סברינה...
חשבה לעצמה .... וניסתה למצוא פתרון שישמע ´נורמלי´ , ושהארווי לא ישים
לזה שהיא משקרת.... "אממ........ תקשיב , מה שקרה בעצם , זה...... אממ......... דודה שלי שברה את הרגל , והייתי צריכה לקחת אותה לבית חולים..." ענתה סברינה, ומבט מרוצה בעייניה... קריפי... חשב לעצמו הארווי והסתכל בסברינה במבט חוקר.... סברינה... נבהלה..... ואמרה שימהר, מכיוון שהיא צריכה לקחת את דודתה מבית החולים..... סברינה נסעה...... אבל לאלכיוון של בית החולים אלא לכיוון של ביתה........ הארווי הבין שסברינה עבדה עליו .........

מור........./images/Emo46.gif

דבר ראשון: את לא יכולה לרשום את מה שהארווי חשב ואת מה שהוא אמר....... ואם לא תפסיקי לעשות את זה אני ילך..............*תגובה**תגובה**תגובה*
המשך
.. הארווי פגש את סברינה למחרת בבית הספר.......ואמר"טוב..סברינה יש לי בשורות..אני לא רוצה לדבר איתך יותר לעולם ולמען האמת אני יוצא מהאינטרט ומנתק אותו בבית ומשנה אימייל ואיסיקיו והכל..........................

*neta*

New member
מה מה מה?

טוב בואו נתחיל בלי להגיד מראש, בלי חוקים בלי חלוקת תפקידים...

Woogyman

New member
... ../images/Emo110.gif

זה לא ממש יעיל להתחיל משחק תפקידים עם עצמך. כדאי קודם להגיד חוקים, להחליט מי משחק ואת מי, ואחר כך להתחיל... אחרת סתם נוצר בלאגן. מניסיון.

למעלה