מזל טוב!! לדיוויד גילמור! היום בן 57. מה, שכחתם אותו?
C Chocoholic New member 6/3/03 #1 מזל טוב!! ../images/Emo65.gif לדיוויד גילמור! היום בן 57. מה, שכחתם אותו?
P Paranoid Y New member 6/3/03 #2 מזל טוב מאד../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif איך אפשר לשכוח..?! מזל טוב והרבה הצלחה ויצירה... למלך הגיטרה
מזל טוב מאד../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif איך אפשר לשכוח..?! מזל טוב והרבה הצלחה ויצירה... למלך הגיטרה
M meandmeandme New member 6/3/03 #3 מזל טוב!!! אני לא מאמין ששכחתי... לא נורא... תודה רבה שהזכרתם לי! מזל טוב לגילמור המלך!!! שתחייה עוד הרבה שנים ותוציא עודה הרבה מוסיקה טובה!!!
מזל טוב!!! אני לא מאמין ששכחתי... לא נורא... תודה רבה שהזכרתם לי! מזל טוב לגילמור המלך!!! שתחייה עוד הרבה שנים ותוציא עודה הרבה מוסיקה טובה!!!
ש שלכת בסתיו New member 6/3/03 #4 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif לא שכחתי, םשוט הקדמת אותי יומולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל הת לא נולדו ביום אחד רק ביומולדת רק ביומולדת מזל טוב
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif לא שכחתי, םשוט הקדמת אותי יומולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל הת לא נולדו ביום אחד רק ביומולדת רק ביומולדת מזל טוב
J jack is the best1 New member 7/3/03 #5 ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif היו ישיומהולדת גם לסבא שלי, שמבוגר ממנו ב-15 שנים
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif היו ישיומהולדת גם לסבא שלי, שמבוגר ממנו ב-15 שנים