מזל-טוב.
S Shai Felton New member 20/5/03 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifמזל טוב!!!!!!../images/Emo170.gif../images/Emo65.gif מזל טוב סתיו ופיצי!!!!!!!!! בעעעעעעעעעע!! אנשים תתחילו לכתוב!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifמזל טוב!!!!!!../images/Emo170.gif../images/Emo65.gif מזל טוב סתיו ופיצי!!!!!!!!! בעעעעעעעעעע!! אנשים תתחילו לכתוב!!!
• •°•NofaR•°• New member 20/5/03 #10 ../images/Emo117.gifאנשיייייייייייייייייים!!!!!../images/Emo117.gif זאת אני Pink Red!!! עשיתי שם חדש לפורום חדש!!! מזל טוב סתיווווווווווווווייייייייייייייייי!!!!!!!! ופיייייייייייציייייייייייייייייייי!!!!!!!!!! המון המון בהצלחה!!
../images/Emo117.gifאנשיייייייייייייייייים!!!!!../images/Emo117.gif זאת אני Pink Red!!! עשיתי שם חדש לפורום חדש!!! מזל טוב סתיווווווווווווווייייייייייייייייי!!!!!!!! ופיייייייייייציייייייייייייייייייי!!!!!!!!!! המון המון בהצלחה!!
ט טוי בוי New member 21/5/03 #25 ../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif תקנא שלי!!! שלייי!!!!!!!!! תחפש סמל אחר זה שלי!!!!!! !!!!!!!!! זה שלי!!!!!!!!!!
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif תקנא שלי!!! שלייי!!!!!!!!! תחפש סמל אחר זה שלי!!!!!! !!!!!!!!! זה שלי!!!!!!!!!!
G gezer ממין נקבה New member 20/5/03 #4 תודה!!!! הפורום יתחיל לתפקד בקרוב!!!! שתינו ממש מתרגשות מפתיחת הפורום ומקוות לראות אותכם פה!!!!!!!
S Shai Felton New member 20/5/03 #5 סתיו הכחולה../images/Emo6.gif../images/Emo170.gif איזה קטעים!!!!! מזל טוב בובע!!!!
• •°•GizmO•°• New member 20/5/03 #7 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif ../images/Emo60.gif
א אוסטין המלכה היחידה New member 20/5/03 #8 מזל טובבב.... כל הכבוד פיצי וסתיו.. על היוזמה של פתיחת פוורם חדש! לפחות מישהו ישקיע בנו עכשיו!!
˜ ˜Me˜ New member 20/5/03 #6 סתיו, את ירוקה../images/Emo35.gif ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif ה|גביעז"ל| הוא ירוק| ולא כחול. וגם לא צהוב[וזה בשביל פיצ]
סתיו, את ירוקה../images/Emo35.gif ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif ה|גביעז"ל| הוא ירוק| ולא כחול. וגם לא צהוב[וזה בשביל פיצ]
G gezer ממין נקבה New member 20/5/03 #9 תודה לכולם!!! שתינו הולכות להשקיע בפורום המון המון המון!!! אני פשוט מחכה לפיצי שתגיע ותגלה את ההפתעה כי היא עוד לא יודעת.... ואני לא רוצה לכתוב כלום בלעדיה!!!
תודה לכולם!!! שתינו הולכות להשקיע בפורום המון המון המון!!! אני פשוט מחכה לפיצי שתגיע ותגלה את ההפתעה כי היא עוד לא יודעת.... ואני לא רוצה לכתוב כלום בלעדיה!!!
I i love rama New member 20/5/03 #13 מזל- טוב!!!!!!!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif סתיו הכחולה........חיחיחי.....סתם
T TauraMan New member 20/5/03 #15 מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo6.gif לחכות משתלם.. בחירה נבונה של מנהלות
מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo6.gif לחכות משתלם.. בחירה נבונה של מנהלות
N niko girl New member 21/5/03 #17 מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif איזה יופי!!!!!!!!!! כבר כמה זמן חיכינו לזה!!!! מזל טוב סתו!!!! מזל טוב פיצי!!!!! ו...מזל טוב על הפורום החדש!
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif איזה יופי!!!!!!!!!! כבר כמה זמן חיכינו לזה!!!! מזל טוב סתו!!!! מזל טוב פיצי!!!!! ו...מזל טוב על הפורום החדש!
ש שלומצי המלכה New member 21/5/03 #19 שלום לכולם../images/Emo80.gif סתיו ופיצי(עדי)המון המון מזל טוב שיהיה בהצלחה