מזל טוב!

בלינקה

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לי! לי! לי! טוב, לא בדיוק היום, אלא רק מחר, ב-19 לחודש. בהודעת ההצטרפות שלי לפורום הריון ולידה, לפני שנה וקצת, הצגתי את עצמי כ"ילדונט (שם זמני)". הרגשתי שאני כבר לא כל כך ילדה, כי איך מי שעומדת להיות אמא היא עוד ילדונת, וגם לא כל כך בנאדם של נט (לפחות לא כמו שהייתי פעם). איכשהו יצא שנשארתי עם הניק עוד שנה שלמה וקצת, כשמדי פעם אני חושבת כמה הניק הזה הוא כבר לא אני, אבל לא עושה כלום. ומחר יומולדת. אני בת 27. אני אדם מבוגר ואחראי, יש לי בת. אני אמא. אני אשת איש. אני אשת מקצוע טובה ואחראית. אני לא ילדה ולא מרגישה ילדה. אפילו לא בצחוק. ולמרות שאני הרבה בנט, הנט היא כבר מזמן לא החיים שלי, אלא צ'ופר. התלבטתי מה יהיה הניק החדש. יכולתי לבחור ב"אמא של שחר". זה אולי אפילו מתבקש. אבל זה מרגיש לי כמו חלק מאד קטן ממי שאני. גם אפשרויות אחרות, סתמיות יותר, נפסלו. וכך גם שם בדוי (נעה, למשל). אני זו אני, ואם ניק, אז לא משהו מטעה, אלא שיהיה ברור שזה לא שמי האמיתי. בסוף החלטתי בלינקה. זה אחד משמות החיבה שההורים שלי קוראים לי בהם. לא לגמרי השם שלי, לא כל מי ומה שאני, אבל בהחלט אני. אותו אדם, אבל קצת אחר

עמית@

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

אז מזל טוב למפרע, ומזל טוב מיידי על החלפת הניק ובעצם על כל מה שעומד מאחוריו.

בלינקה

New member
וגם התנצלות

אני בקושי מספיקה להגיב כאן. אני קוראת כמעט הכל, אבל דווקא אל ההודעות שבהן יש הרבה מה לומר, אני לא מצליחה להגיע ולהגיב באופן הראוי. ביקשתי עוד עבודה וקיבלתי. המון עבודה. שזה מצוין, אבל לא משאיר לי הרבה זמן כניסה לפורומים. אחרי העבודה אני עם שחר, שגדלה מיום ליום ודורשת יותר ויותר תשומת לב, ובערב אני משתדלת לבלות יותר זמן עם האיש. עניין של נסיון לשנות סדרי עדיפויות.

dorlim

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif מתאים לך !

ומזל טוב ליום ההולדת עוד שעתיים בערך

עינבלית

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif ענבלי מתוקה!!!

מזל טוב על הניק החדש (יפה לך) ועל המומולדת שיחול מחר! בלינקה- ענבלינקה...גם ההורים שלי משתמשים בניק הזה לפעמים, כשם חיבה. אז אמא של שחר, שיהיה לך יום הולדת שמח
שולחת לך איחולים לבביים והרבה חיבוקים עינבל של ליה.

1במיה

New member
מזל טוב../images/Emo39.gifליום ההולדת הראשון שלך

בתור אמא. שנה הבאה שחר כבר תצייר לך ציור ואין יותר כיף מילדך שלך שחוגג לך יומולדת...

עדי 5

New member
מזל טוב חמודה

תתחדשי על הניק. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. שתצליחי בכל אשר תפני

אור67

New member
מזל טוב ילדונט../images/Emo171.gif(זר לילדת יומולדת

ככה אני מכירה אותך את יודעת...(אגב, אחד הניקים היותר מוצלחים שראיתי!) מברכת על הניק החדש ומאחלת אור ושמחה לרוב בחייך המלאים.

גורבי

New member
אז היום באמת יומולדת! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

"הופ הופ טרללה, גדלנו בשנה", ולא סתם שנה... שיהיו לך עוד הרבה הרבה שנים נפלאות עם שחר, האיש והמשפחה המורחבת. ותתחדשי על הניק החדש-ישן.

יומולדת שמח ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

וגם התחדשות על הניק. זה בדיוק היום לכל ההתחדשויות הטובות. שתהיה לך שנה מלאה וטובה, שנה של התקדמות ובריאות, של אמהות מצוינת, וזוגיות מוצלחת, של מיצוי בעבודה, ומיצוי כל מה שאפשר. ובעיקר, שתהיה שנה של המון המון אהבה וזו גם הזדמנות מצוינת להזכיר לך כמה את מקסימה וכמה את תורמת בכל הפורומים שאת נמצאת בהם (רואים רואים) ואיך תמיד טוב לקרוא את התגובות שלך וכמה הן מעודדות. בקיצור, יומולדת שמח לבלינקה הנפלאה שלנו והרבה אהבה

Arfilit

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

פעם נוספת אנחנו עדים לכך שהזמן עשה את שלו!
אני דווקא מרגישה ילדה רוב הזמן...

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

יהיה לי מוזר, אבל אני אתרגל!

ayush

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo171.gifותתחדשי על הניק../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

קולולולולולו מזל טוב פעמיים ../images/Emo65.gif

ממש מזל שקראתי את ההודעה הזו, למרות שבד"כ בבוקר אין לי זמן לכאלה - אחרת לא הייתי יודעת לאן נעלמת. לילה טוב ילדונט. בוקר טוב ושנה נהדרת בלינקה.

../images/Emo49.gif בלינקה היקרה ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח. אני מקווה שאת חוגגת היום. תתחדשי על השם החדש, אבל בשבילי תמיד תישארי ילדונט (ככה הכרתי אותך בהריון ולידה).

פשושולה

New member
יואו, גם לי יש יומולדת היום!!!

בלינקה, אנחנו בנות אותו היום! איזה כיף לנו. אני בת 31 אמנם, אבל עדיין מזל שור (או להבדיל, פרה מסתערת, כמו שאני אוהבת להגדיר את עצמי...) המון מזל טוב ואושר לשתינו.

למעלה