efratramati
New member
מזל טוב!
מור - הרבה כבוד על הפורום החדש ועל כל הפעילות המבורכת! אני - אני בכלל מאופני שטח
רגילה להיות פחות או יותר האישה היחידה בין המון גברים. כל החיים שלי טענתי שאני לא יכולה לרוץ וככה שבועיים לפני הנייק של שנה שעברה החלטתי לבדוק אם זה נכון. הייתי מאוד מופתעת כשהצלחתי לרוץ 20 דקות וחצי שעה. לא שנהניתי במיוחד. היה לי נורא קשה. אבל איךשהו בדימיון שלי ראיתי את עצמי רצה בקלילות למרחקים ארוכים. מתוך אופטימיות לא ברורה, ואולי גם בגלל החולצה
ו-כן אולי גם קצת בגלל האתגר, נרשמתי למירוץ והזוגי שלי ברוב קנאה נרשם גם. אז שבועיים אחרי שהתחלתי לרוץ רצתי 10 קמ בקושי רב בזמן שיא של שעה ועשרים. נותרתי בחיים (!) ואז הכתה בי התובנה שאם אני רוצה לשפר את הכושר האירובי שלי לוולוו, הריצה יכולה להיות מפתח. וככה בעקשנות התחלתי לרוץ. התאמנתי, בעיקר לבדי. עשיתי מירוצים גם כשסיימתי אותם אחרונה עם ליווי משטרתי רגע לפני או אחרי סגירת הכבישים עדיין לא עניין אותי כלום. לא - לא התאהבתי בריצה. אבל ההשפעה שלה עלי הכושר שלי היתה בלתי ניתנת לתיאור. והוולוו (עשרות קילומטרים של רכיבת שטח עם המון עליות) באמת היה קל יותר, וזה שאחריו - אפילו עוד יותר. ככה הריצה הפכה לחלק מהחיים שלי. וכשראיתי שיכולה לרוץ 10 קמ בלי לנפוח את נשמתי וידעתי שיכולה לרכב הרבה קילומטרים/שעות בשטח כולל טיפוסים אכזריים באזור עין כרם, התחלתי לחשוב על טריאטלון. הטריאטלון נכנס לחיים שלי בילדותי ביחד עם אבא שלי זיכרונו לברכה. הוא היה אצן וטריאטלט. הוא לקח אותי, כשהייתי מספיק גדולה למשחה חוף חפר. כמה חיכיתי להיות גדולה מספיק
הוא וסבתא שלי יחד. אני מניחה שיש על המשחר הזה 3 קמ. ראיתי אותו קם בבוקר, הולך לים לרוץ ולשחות ואני עדיין זוכרת את היום שהוא קנה את אופני הכביש שלו אןפני פזו אדומים שיושבים עד היום אצל אמא שלי במחסן. יש לי בבית את חולצות מרתון תל אביב שלו - משנות השמונים. אבא שלי נדרס בזמן אימון ריצה. ריצה ואופני כביש הפכו בבית למשהו שלא רק שלא מדברים עליו - וגם לא עושים אותו. הרגע שבו סיפרתי לאמא שלי שהתחלתי לרוץ - היה רגע קשה. הרגע שבו היא קיבלה את זה כעובדה מוגמרת, הגיע 10 חודשים אחרי זה כשצלחתי בכיף את טריאטלון הנשים. טריאטלון הנשים הזכיר לי אחרי המון שנים כמה אני אוהבת שחיה. והשילוב פשוט עשה לי טוב. בגוף ובעיקר בנשמה. ואז הגיע טריאטלון תל אביב. הסתכלתי על שעות הזינוק, על המסלול על הטמפרטורות בחוץ - רעד לי הפופיק - וקיבלתי החלטה להירשם למרחק האולימפי. הסיכום נמצא בשוונג
מה שאני יכולה להגיד שהיה מדהים. וחלק לא מבוטל בכל זה היה העידוד מסוזי ומור. וכל העצות השימושיות. אז היום - לשאול אותי איפה אני - אופני שטח או טריאטלון או ריצה - זה כמו לשאול את מי אני אוהבת יותר - את אמא או את אבא. והאתגר הוא למצוא את הזמן לכולם
ביחד עם קריירה, ילדים, זוגיות. אתגר לא קטן. אני מאמינה שכמו בסיפור על אשת לוט - אם אני אסתכל אחורה ואנסה לנתח איך עשיתי את זה, אני מיד אהפוך לנציב מלח. אז אני פה. בפורום. העתיד הקרוב שלי צופן שבוע רכיבות שטח באלפים הצרפתיים, אימוני ריצה עם קריצה לטריאטלון קיסריה, קוסטאל. וולוו דזרט צלנג ובדצמבר, ומהעוד? כמה רחוק רחוק כמו אופק הדימיון
ולסיום - יש משהו בזה שהורה בכלל ואמא בפרט, ניגשים לכאלה אתגרים. את זה אני הבנתי ביום שהפיצי שלי (תכף בת 8) ביקשה להישתתף בטריאטלון
מור - הרבה כבוד על הפורום החדש ועל כל הפעילות המבורכת! אני - אני בכלל מאופני שטח