מזל טוב.

מזל טוב.

יומולדת לגלעד שליט...יומולדת לגלעד. היי כולם. אני אלמוג מרעננה מה קורה? בחיים לא נכנסתי לפורומים אבל בעניין גלעד אני לא מסוגלת לשתוק. ישלו יומולדת 23...לא מגיע לו מזל טוב? איזה מתנה? כאילו אנשים כל כך אדישים למצב שלו. לא אנשים...טעות שלי. הממשלה. כל כך הרבה זמן הוא שם... זמן שהוא כל כך מיותר...פעם אחת כתבתי בפורום ואפחד לא קרא...פגע בי. עכשיו פשוט לא מעניין אותי. אכפת לי רק מזה שגלעד נמצא שם ביומולדת ה 23 שלו. למה? הוא מחכה שיוציאו אותו...למה הוא לא בבית שלו חוגג יומולדת? או יוצא למועדון עם חברים? למה הוא צריך להישאר שם כל כך הרבה זמן בחושך. שיעשו משהו! שיתעוררו! הוא זקוק לנו.להם. לתקווה. אז גלעד..יום יבוא...ואני מקווה שהוא קרוב... ואתה תיכנס לפורום הזה בעזרת השם ותראה את כל ההודעות האלו ושלי תיהיה חלק מהן...אני, אלמוג, רק רוצה לאחל לך מלאא מזל טוב ותקווה. ושיום יבוא וכל כך תשמח..ככה שהשמחה הזו תוכל לפצות טיפונת טיפונת טיפונת על כל מה שעברת. ותשדע לך רק שאנחנו מחכים. וכשתיהיה פה....? בקרוב...אנחנו עדיין ניהיה פה...וכל כך נשמח כמו כולם..ואלוהים יודע כמה אני מלאת תקווה. אוהבים אותך.ומחכים לשובך. מלאים תקווה וציפייה. אלמוג.

למעלה