מזל טוב

מזל טוב

שלום ! היום יום שמח ועצוב. אחד הימים הקשים והנחמדים ביותר השנה לחברה שלי נולדה תינוקת מקסימה חיכינו לה 9 חודשים ועכשיו היא כאן. ואני שמחה בשמחתה. עם זאת זה גם אחד הימים הקשים היות וגם אני בהיותי בחודש השני להריוני ממש במקביל לחברתי זאת . חלמתי על הרגע הזה- רגע הלידה, אלא שאצלי ההריון הופסק בעטייה של המחלה. גם אני כמוה יכולתי בימים אלה ללדת . אם ואילו ולולא. במקום זאת נותר לי עוד חודש וחצי של טיפולים כימותרפיים וספק מסויים אם אוכל שוב ללדת . אני מרגישה מאוד רע עם עצמי על הילדותיות שבקנאה ,אך הקנאה כאן והיא החזירה אותי אחורה לימים של ראשית גילוי המחלה . אינני יודעת איך לבקר את חברתי ולהראות לה השימחה שהיא ראויה לה.

blg

New member
אינני מכירה את טיב הקשר בינכן

מקווה שתגובתי תהיה רלוונטית. כל !!!!!הרגשות לגיטימיים. ברור שאת שמחה עם מי שאת אוהבת וברור שזה מבאס שאצלך זה היה אחרת! אני מאמינה שאפשר אפילו לדבר על זה! להגיד לה אני אוהבת אותך ושמחה איתך ומקנאה בך בו בזמן. יש לי שתי חברות האחת נכנסה להריון ואילו השניה לא מצליחה כבר שלוש שנים (הן אחיות) החברה ההריונית כל הזמן הרגישה אשמה ולא נעים מה"לא מצליחה" אני ששמעתי את שתיהן חושבת שהיא הפסידה כשלא פתחה את זה לדיון, הן מאוד התרחקו ולא בגלל הקנאה של זו שלא מצליחה אלא בגלל אובדן התקשורת, וההנחות של זו שהרתה לגבי הרגשות של אחרים. ובעניין אחר, תרגיל קטן מול שאלה גדולה: בחיוך נסי לחשוב על חסרונות ההורות, על כל הפעמים ששמחת שאת יכולה להחזיר ילדים לאמאבא שלהם
וכו´ אם זה לא יעזור לפחות יהיה לך עיסוק לזמן הכימו.... שמחה ששיתפת, מקווה שעודדתיך ולו מעט.

שלום לך../images/Emo24.gif

ראשית הייתי משנה את בנוייך, לא סמפטי, תני לעצמך כינוי עם הרבה אור ואהבה,אני מבינה את קנאתך זה טבעי ולא אומר שאינך אוהבת אותה או לא מפרגנת ,אחרי מה שאת עוברת יש לך על הזכויות שבעולם לכעוס לקנא ולקלל את מזלך הרע, אבל כשתסיימי עם הכעס תבקרי את חברתך ותאהבי את תינוקה עוד יותר מאשר דמיינת לך. מאחלת לך בריאות ובהמשך בכל זאת מלאן ילדים

מזל טוב

לחברה על הבת המקסימה את כל ההרגשה השלילית שאת מרגישה, את מרגישה מתוך בחירה! זאת החלטה אישית שלך את מחליטה להרגיש כל מה שאת מרגישה אף אחד לא יכל לשתול לך רגשות בלבך אם תרצי להרגיש טוב עם מה שיש, תרגישי טוב איך לעשות את זה? אתמול היתה לי שיחה מעניינת עם אילת החן התקשרתי אליה, כי שמתי לב ששנינו חושבים די דומה, מהלב אני הגעתי לכך מרצוני ודרך סדנאות למודעות עצמית רציתי לדעת איך היא הגיע למחשבות חיוביות מסתבר שבאגודת ח.ס.ן מעבירים חומר דומה עובדים עם האנשים בקבוצות תמיכה מלמדים כיצד לחשוב חיובי ולהשתחרר מהתנהגות מגבילה לדעתי מאוד מומלץ! יש לינק לאתר ח.ס.ן בראש הדף.

מלמלה

New member
קשה היא הקנאה

ואני ממש יודעת על מה את מדברת הקושי לשמוח עם חברה טובה אחרי אובדן הריון מוכר וידוע לי ואני יודעת על מה את מדברת נכון שצריך לחפש ואפשר למצוא חסרונות בהורות חכי עד שתשמעי אותה מקטרת על לקום ב-5 בבוקר ביום שבת כשאת ישנה לך תחת הפוך חברתך ראויה לשמחה ואם קשה לך עשי ביקורים קצרים ותני לעצמך את המרחב לו את זקוקה

למעלה