מזל טוב

אמאשל א

New member
מזל טוב

אני מקוה שתהיינה תגובות לפני מחר בלילה. מחר בשעה טובה גיסי הצעיר מתחתן וכיוון שהוא עושה זאת במרחק 10 דקות מהבית שלנו החלטנו לקחת איתנו את בתנו המיוחדת עד שימאס לה ואח"כ דברנו עם מישהי שתשמור עליה בבית עד שנחזור. התכנית נהדרת אבל בכ"ז אני חוששת. א. זו הפעם הראשונה שהיא נחשפת במצבה הלא כ"כ מרנין לעיני המשפחה המורחבת. ב. קשה לה לשבת או לטייל ולא לעשות כלום . בבית היא כלח אחה"צ מציירת או מרכיבה פאזלים וזה מה שאנו עושים איתה גם כשאנחנו מחכים איתה בתור. היא לא רוקדת או משחקת עם ילדים אחרים.. בקיצור נראה לי שהיא תהיה שם בדיוק חצי דקה... מצד שני- חשוב לי שתראה חתן וכלה וכו´ מה דעתכם?

רחלוש

New member
קחי אותה ו....

שימי פס על המשפחה המורחבת. ככה אני הייתי עושה :) יש במשפחתנו ילדה מיוחדת, שבהתחלה באמת פחדו להסתובב איתה בגלל המבטים והדיבורים, אבל היום - היא ילדה אהובה מאד, ואף אחד לא מסתכל על איך שהיא נראית או מתנהגת, כולם אוהבים אותה ויש סיבה המון חום ואהבה... תספרי אח"כ (אם יתחשק לך) איך היה. מזל טוב.

רחלוש

New member
רחלוש=Rachelushit

זה ניק שלי מלפני כמה חודשים, רק ששכחתי את הסיסמה ופתחתי לי את Rachelushit

doroniz

New member
קחי קחי קחי

כאשר אופיר נולד (לפני 10 חודשים) עשינו ברית מילה בחוג המשפחה ועומר לא היה איתנו. כשאופיר היה בן חודש עשינו קבלת פנים באולם (באותו אולם שעשינו את הברית של עומר) ולא היה לנו ספק שעומר צריך/חייב להיות איתנו. היה איתנו כח עזר למקרה ש....אבל עומר היה מקסים. מצ"ב תמונות מהארוע.
מזל טוב ובהצלחה.

Diana M

New member
דורון, אין מילים. פשוט מרגש

עומר מקסים ואתם מקסימים. וגם אני חושבת אמאשל יקרה, כי עליך לקחת את ילדתך לארוע המשפחתי. אולי להערך ובאמת להכין אופציות מילוט במידה ויתעורר צורך, אך עדיין לקחתה. אין מקום להשקיע כל כך הרבה אנרגיות על מנת לא לחשוף אותה לסביבה הטבעית שלה ומה טבעי יותר מהתכנסות משפחתית בעת שמחה? זו בתכם ומשפחתכם תקבל אתכם איתה גם אם יהיה עליהם לראותה ברגעים לא נעימים ואם לא, הרי שיש כאן בעיה הרבה יותר קשה מאשר העלית. אך אני מאמינה בדיוק כמו קודמי כי עליך לקחתה. מזל טוב וספרי לנו איך היה

נ ג ה 33

New member
וואוו! איזה אומץ

על ההחשפות. הלוואי והייתי מסוגלת גם.. בכל מקרה הרבה
בגידולם של אופיר ועומר! תראו ותווכחו במשך הזמן שהאח הצעיר רק יטיב עם עומר

דורון, כל הכבוד

אני באמת גאה בכם. אשמח באמת אם תרחיב בנושא החשיפה לסביבה ולמשפחה המורחבת.

הילדה היא חלק מהמשפחה

ואני הייתי לוקחת אותה. שתראה מה זו חתונה, שתהנה עד כמה שהיא יכולה ומבינה. מקוה שתקחי אותה ושיהיה מוצלח. ספרי לנו אח"כ.

אמאשל א

New member
איך היה

פשוט פשוט היה.. היו מלא אנשים כך שבאמת הבת שלי לא בלטה ומצד שני היא התנהגה יפה מאד. ארגנה לעצמה מנה של סלטים לבד.. אכלה יפה מאד... לקחתי אותה לחופה והיא הקשיבה והיתה ממש בעניינים (ענתה אמןעל הברכות שאלה אם עושים עכשיו קידוש...)(מה שאני לא יכולה להגיד על הרבה ילדים אחרים) כשראיתי שהיא מתחילה להשתעמם הקפצתי אותה הביתה וגם פה היא הפתיעה אותי ככשאלה איפה האחים שלה והייתי צריכה להסביר לה שהגדולים פחות עייפים והקטנה נחה בצהריים והיא צריכה לישון. היא גם נפרדה ממני יפה כשחזרתי לשם ואמרתי לה שאני הולכת להביא אותם. בקיצור היה שווה. לא היה צריך לחשוש. כולם מאד שמחו לראות אותה ובעיקר אני. נולד לי אתמול אחיין. אולי נקח אותה גם לברית בשבוע הבא.

Diana M

New member
אמא של א. אני מתרגשת../images/Emo23.gif

לכאורה הודעה קצרה וממצא על ארוע משפחתי שגרתי כמוהו ישנם בכל משפחה. אך בעיני זו הודעה מרגשת. ביתך היתה חלק מהמשפחה. השתתפה בשמחה כמו כל ילדי המשפחה. נהנתה וגרמה לך להרגשה טובה ואולי אפילו נחת. והכי חשוב, הצלחת אתמול להרוג עוד שד. המשפחה שמחה לראות את הילדה שלך ואת מרגישה נח יותר כעת ואפילו כבר מתכננת את המפגש המשפחתי בארוע הבא. אין זה אומר כי לא יתכנו מעידות או כפי שקוראים להן "פשלות". אך לדעתי גם אם אלה יקרו תדעי איך להערך. ובנושא זה שאלה, האם באמת חשבת מה תעשי לו הדברים לא היו עוברים בנחת? האם היתה לך תוכנית מגרה? אם תכסכימי לשתף אותנו אולי זה יסייע גם להורים אחרים. יום נהדר

נונינה

New member
לפעמים הפחד לפני יותר נורא מהנסיון

שבא אחריו.......... ולפעמים ההתנסויות הן באמת קשות ומתישות. בייחוד כשיש מליון עיניים שצופות בילד שלנו שמפגין את חריגותו או קשייו בפומבי, אבל עדיין חשוב לחשוף אותם לאותן סיטואציות שאנחנו לא חושבות שקשות להם מנשוא (אין מה לקחת למפגן חיל האויר ילד שרגיש באופן ברור לרעשים.......). וחשוב לא להלחץ נורא בגלל הפומביות של הארוע, כי זה רק מפריע לנו לעזור לילד שלנו. ולא, זה לא קל ואין לי את כל הפתרונות, אבל אני מתמודדת, וזה לדעתי עדיף על לוותר.

doroniz

New member
../images/Emo47.gifכל הכבוד

כל הכבוד לך וכל הכבוד לבת שלך - אתן גדולות מהחיים. זה רק מראה לנו שהשמים הם הגבול עם ילדנו - צריך להאמין בהם וביכולתם. בודאי לקחת אותה לברית - היא כבר הוכיחה את עצמה והראתה לך שהיא יודעת להתמודד במצבים אלה. חוצמזה, אם היא לא תהיה איתך בברית כולם ישאלו איפה היא, אחרי שכבר נוכחו לדעת שהיא היתה איתך אתמול. מה תעני? גם אנחנו לקחנו אתמול אויר וניסינו משהו שכבר מזמן פחדנו לעשותו עם עומר. וגם כאן פתאום ראינו שהשד לא כ"כ נורא ואפילו יכול להיות מאוד מהנה. יום טוב לכולנו - שיהיה כבר שקט!!! דורון.

למעלה