בכל זאת כל אחד רוצה שיהיה לו עבר
בקשר לעבר שלי אני צריכה לשקר, כי בעבודה שלי עובד מישהו שלמד איתי באותה כיתה אני לא יכולה להגיד שלמדתי בבית ספר X אלא להגיד מקום אחר. זוהי רק דוגמא 1. אני יודעת טוב מאוד אם בעבודה שלי היו יודעים מי הייתי פעם, הם יעשו לי את המוות ולהבדיל יש לנו הומואים חופשי חודשי ואף אחד לא יעשה להם כלום. אני לא מתכוונת לצאת בנתיים אולי זאת טעות כי יכולתי לעזור לאחרות שבדרך לסלול כביש שיהיה יותר קל. אבל יש לי כוונות לצאת לא ממש עכשיו אלא יותר מאוחר. אני לא רוצה להסתיר מי אני הייתי פעם, ברור יש מקומות שעדיף לשתוק. אולי ישמע קצת מוזר כי עד שעברתי את כל השלבים אני אמורה לחיות חיים שקטים אולי זה נכון אבל אני חושבת שזה לא נכון. אני לא שוכחת מי הייתי, הלכתי ליום הגאווה וניפנפטי בדגל שלי, אני לא מתביישת ולא רוצה להסתיר זאת המציות וזאת העובדה ואי אפשר לברוח מהאמת. בשנים אחרונות טרנסיות רק הסתתרו ופחדו לכן לנו היום קשה. אני רוצה להגיע למקום בו יהיה לכל טרנסית מתחילה קל יותר ממה שהיה לי, אפילו אם זה יעלה לי בחיים האישיים אני מוכנה להקריב את עצמי. אני אתן לך דוגמא: שמעתי מטרנסית בתחילת דרכה לפני כמה שבועות את זה: היא ניכנסת לחנות בוא כתוב :דרוש\ה מוכרת היא מציגה את עצמה שם, גיל וכו' (רואים עליה שהיא טרנסית) המוכרת אומרת לה "מצטערת אנחנו לא צריכים עובדים" אבל כתוב דשורים!!!!!! ולא קיבלו אותה יודעים למה? נחשו לבד , בגלל שהיא טרנסית. והומואים חופשי עובדים והומו היה מתקבל. וזה קרה בתל אביב אז תחשבו לעצמכם איפה אנחנו עומדים ואיזו מדינה יש לנו.