מזל טוב

טיפקסית

New member
גיא יאיא שלומי שאנן אמיר משה ודודוש

אמממ גיא ממצב זו בשמת מהפורום הרשמי. מה שלום הבובה שנתתי לך שמרת אותה? כי אם לא תחטוף כאפה מצלצלת לפרצוף. ושלומי כבר אמרתי לך שאני רוצה ילד יאללה. אממ אמיר בטוח זוכר אותי אם לא אמיר אז רק שתדע שאני ההיא עם הבובה שעמדתי מולך בכפר ורדים ולא רצית לקחת ממני אבל סבבה סלחתי לך באמת שאין לי בעיה.

טיפקסית

New member
וגיא אני קרואה שהתמכרת לבובה שלי

זו הייתה המטרה :) כולם בדג תגידו לי מזל טוב עוד יומיים יש לי יומולדת רוצים לבדרך אממממ שילחו לי הודעה לכאן באמת שזה יעשה לי את כל יום ההולדת. 16.8.1986 תאריך שולט! רולז! גיא כיף לדעת שלפחות מישהו משתמש בה תן אותה גם לאחרים לפעמים טוף? ותעשה לי כבר תאומים

טיפקסית

New member
לי אין לי מושג למה

כזה סימנתי לו עם הבובה ואז הוא כזה סימן לי עם האצבע סימן "לא" או שהוא לא היה יכול להגיע אליי [אבל הוא כן הגיע אליי קרוב אחר כך] בגלל הכאבל של הגיטרה. או שהוא סתם לא רצה כי יש לו חברה והוא לא היה מרגיש נעים שהוא לקח ממני שטויות אני חולה על אמיר הכפרה.

לפני ההופעה..

אני וחברה שלי הולכות בתמימות בבריכה, והוא הלך לפנינו. והוא נורא הצחיק אותנו, בגלל הראסטות וזה [עזבו, יש לנו תסביכים..] ואז קלטנו אותו עולה לבמה, זה היה מצחיק..

nap3

New member
ממממממ...מוזר

כי אמיר מותק! הוא ממש נחמד ומההקשר שיש לו חברה?!?! יש מעריצות..יש..חברה..אני חושבת שהוא מספיק חכם לעשות הפרדה בין שני הדברים האלו. אז את לא יודעת איך הוא מתייחס אליי... הוא הכי חמוד בארץ! ובקרש לזה שאת חולה עליו... תאמיני לי שאין מישי יותר חולה עליו ממני
<פרט לחברה שלו>

oRockGirLr

New member
לצאת עם מעריצה זה הדבר שהכי

לא יתרום לקריירה שלו וכמובן, יכול לדפוק לו אותה
זה גם לא מכובד.

oRockGirLr

New member
נו ברור שיש הבדל..

בורות של אנשים
לא הבנתם :) לא נורא, תבואו מחר.

shai lior