מזל טוב

מזל טוב

גם לפורום החדש-ישן וגם לי שסוףסוף "קיבלתי" את ה fm2005 עד היום שיחקתי רק ב cm0102 בלי תוספות ולכן הדבר הראשון שעשיתי זה לשחק עם קבוצה ישראלית הפועל ת"א! קבוצה גרועה כמו במציאות, אין לי בכלל התקפה איגביני וכנפו חלוצים ומרקש קשר תוקף יחידי שיש לי. העלתי מייד את דגו (מסיי) לבוגרים והוא משחק אצלי. בנתיים קניתי את אדו (פרדי) אבל הוא יצטרף רק בנובמבר (לפחות אני מקווה שהוא יצטרף כי סגרתי עם הקבוצה שלו על קצת יותר ממה שיש לי בתקציב - מקווה שלא יבטלו לי את זה) בנתיים אני רק עם שני חלוצים (איגביני וכנפו) ושני קשרים תוקפים (מרקש ודגו, מסאיי לא ברוך) חוץ מזה הקבוצה מלאה בשחקני הגנה וקשרים דפנסיביים...

תוספת קטנה

כמובן שכחתי לציין שאני לא מצליח לקנות אף אחד אף אחד לא רוצה להגיע אלי (ואני לא מאשים אותם) יש המלצות לשחקנים תוקפים (SC, F, AM) טובים וזולים?

דווקא

אני סיימתי את העונה ה-1 עם הפועל בתור ההתקפה הכי טובה בליגה. שיחקתי 4-3-3 אוגבונה, מרקש ובטורינה (שקניתי מבני יהודה) סיפקו את הסחורה. מרקש קצת פחות, אבל כנפו עושה סימנים של פוטנציאל טוב. קישור: אבו לאבן, אבוקסיס ורוזן.

ועוד עידכון

ניצחתי בדרבי 4-1 צמד של אוגבונה גול של רוזן מבעיטה מטורפת מאיזור הקרן ונגיחה של דומב. איזה כיף לי!

tomash11

New member
טוב לראות אותך:)

ברוך השב הביתה מן המרחקים:) רציתי להגיד לך פרדי אדו אבל אני רואה שכבר שמת את היד עליו... לצערי הרב אין לי כסף להביא אותו כבר עכשיו ואני אמתין בסבלנות עד סוף העונה ואקווה שהעסקה לא תתבטל בגלל מחסור בכסף... ואגב, אני עם בית"ר:) מצבה של הפועל לא משהו בליגה אצלי...

שומו

New member
אז ככה:

פאביו פאיים, פורטוגזי, בן 16 בערך. אלכסנדר פארנרוד, שבדי, נראה לי שהוא משחק בלאנדסקרונה (שבדיה), חלקכם בטח מכירים אותו. קים קאלסטרום, וכל מילה נוספת מיותרת... רציתי להמליץ לך גם על פרדי אדו, אבל ראיתי שכבר התלבשת עליו... ואגב, אני חדש פה... קוראים לי שמר, 13, חשמונאים, מכור לטרנטה שלי- איידוס 1-2.

למעלה