מזל טוב!!!!

מזל טוב!!!!

בהצלחה, ומזל טוב חרגל ההכחלה ... [את יודעת איך לבטא את זה נכון?...] ללא ספק האדם הנכון במקום הנכון!
[מזל שאנשים רוצים לעשות ראסטות לפעמים]

קוליפון

New member
מזל טוףףףף גם ממני

ואני בטוח שגם מאלה שכבר לא יכולים לאחל
והפורום הוא מקום שבו גם אפשר להודות גם להם
בהצלחה

מערכונים קלאסיים

מערכונים בגימטריה זה 759, 759 זה "צוכה ובוחקת" בגרוזינית, גרוזינית בגימטריה זה גר וזיינת. אם הוא גר ומזיין אז הוא האבא, אבא בגימטריה זה סבתא, סבתא בגימטריה זה דודה, דודה זה דני סנדרסון ששר אצל הדודה והדוד, דודה זה גם גידי גוב, גידי גוב בגימטריה זה 759 מה זה נותן לנו? שאם לא אהבתם את הדיסק החדש של גידי גוב אתם יכולים להכנס לפורום מערכונים קלאסיים (פורום בגימטריה זה 957, 957 זה גם נחש צפע. יש אזעקה? יש טילים? אין סאדאם חוסיין). בהצלחה (שזה בגימטריה 140, בדקתי)

shuky63

New member
מזל טוב.מצוין שמישהו חשב על זה

אני חולה גששים אבל גם שיקה אופיר,יוסי בנאי ורבקה מכאלי(אותי זה מצחיק) גדי יגיל יתקבלו בברכה. אספר לכם סיפור:אני משתתף בקבוצת תמיכה לאנשים מגמגמים.בפגישה האחרונה אחת המשתתפות סיפרה שהקריאה קטע לאנשים בעבודה וקראה מאד לאט כדי לא לגמגם אז אחד השומעים אמר לה:תדברי אוטוסטרדה והיא נעלבה,ואני אמרתי לה שאני לא הייתי נעלב כי מיד הייתי נזכר במערכון ממנו לקוח המשפט (כלא 6)ועונה לו: קודם כל שאני יהיה שדרן בקול ישראל ואתה תהיה רפי לירי.

danistar

New member
כלא 6

בין עתלית לבין חיפה כלא 6 הוא שם נמצא אם תרצה לראות אותי בכלא 6 תמצא אותי ווי לי ווי לי ווי לי סיגריות מקבלים חמש זה חביבי כלא שש אבל בכל זאת מעשנים עשרים מטבק של מזרונים ווי לי ווי לי יש לנו קצין משנה זה בחור בן שש עשרה יש לנו קצינת מיון וואלה .. היא שווה על המשקל בחדר .. מי זה למעלה ??

giba70

New member
משתתף בצערכם ../images/Emo10.gif

וכמו ששר יודה יודה יה-יודה: בכל סיום יש הכחלה חדשה ותמיד הפרדה היא קשה, כמו שיודע כל מי שניסה לרכב פעם על פרדה... וזוהי רק ההתחלה, לה לה...

gil levi

New member
מזל טוב לפתיחת הפורום

באמת הגיע הזמן שיפתחו פורום כזה.

Yuvalenko

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo13.gif אני חולה גשש חיוור,

מדקלם אותם בעל פה כל היום, אבל אין הרבה אנשים שמכירים אותם בסביבה שלי, ועוד בגילי.. לצערי. סוף סוף פורום להומור הגאוני שלהם!! (בין היתר, אני יודע..) הבן שלי אומר אותך בעל פה!

Yuvalenko

New member
נו ברור, חידון חמוד ביותר. ../images/Emo13.gif

מה אתה עושה לי פה חידון???? מי שבר? מי הרס!

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

כבר על ההתחלה אתה מוצא-חן בעיני.

אגב, זה -

מי שבר, מי שרף. את בית הספר, כי לא העלו את הילדה שלו כיתה. ילדה רשעית כמו אביה ומכוערת כמו אימיה.

Yuvalenko

New member
יאא.. איזה בור ועם הספר אני.. ../images/Emo3.gif

תודה על התיקון.... ותודה על המחמאה..

למעלה