מזל טוב

מזל טוב

חברי הפורום היקרים! ראשית, אני רוצה לברך על בקמת הפורום המקסים הזה, המקום שמאפשר לכולנו לבטא את כל המילים היפות האלו שאתם כותבים ואני קורא. אריאל, שלא תשמין מהתודות שלי אליך. שוב תודה גדולה. באותה הזדמנות ראיתי שחלקכם חוגגים ימי הולדת בתקופה הנוכחית, אז מזל טוב גדול גם ממני, לך אורלי, לך עידן, ובכלל מזל טוב אישי לכל אחד מכם ביום הולדתו הוא. מישהו לחש לי על בחור שמתחזה אז עניין אותי לדעת במה מדובר, אני מציע לכולנו להסתכל על חצי הכוס המלאה, זה סימן שכולנו עושים את עבודתינו היטב. וחוץ מזה הרווחתי מכם עוד כמה מחמאות בזכותו, כך שאני לא יכול להתלונן בעניין. בשבוע הבא נפתח האתר הרשמי שנבנה למענכם אנשים יקרים. אשמח מאוד אם תבקרו בו, וגם לקרוא את חוות דעתכם. שתהיה לכולנו שבת נפלאה אוהב אתכם בכל רגע. יוסי

לפחות משהו טוב יצא מההתחזות הזו!

יוסי כותב בפורום! אז כן יוסי הפורום בשבילך ואנחנו כבר מחכים לאלבום השני...! וגם רוצים לראות את האתר הרשמי! שיהיה המון הצלחה! מתים עליך....

היי יוסי מה שלומך?

אני שמחה שנכנסת לפה! שיהיה לך בהצלחה עם הדיסק החדש ובהצלחה עם האתר! אוהבים אותך

orianush

New member
אאאאאאאאא

יוסי אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאודדדדדד איזה כייף שנכנסת לפורוםםם

moranush86

New member
יוסי !!!

אין אין פשוט אין עליך בחיים!!! המוווווון מזל טוב על האתר הרישמי שייפתח בעזרת ה' שבוע הבא........ וחודש הבא בעזרת ה' כולנו בחנויות הדיסקים קונים את הדיסק שאני בטוחה שיהיה דיסק מ-ע-ו-ל-ה-!-!-! אוהבים אותך הרבה הרבה!!!!!!!!

i D a N 16

New member
היי יוסי../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

תודה על הברכות
איזה כיף לראות שאתה נכנס וקורא,מה שכן מצאתי משהו משותף בינינו-אני ואתה לא ממש ישנים בלילה
את ההודעה הקודמת כתבת בארבע וחצי,את זאת בשלוש וחצי. פעם שמעתי שהקול הכי צלול הוא לפנות בוקר,זה בגלל זה? אולי סתם אמרו לי....
לפחות מהיום אני לא אשכב במיטה באפס מעשה,אלא אכנס להתעדכן בפורום,אולי תכתוב שוב,דווקא אתמול הייתי ער עד ארבע
אז שיהיה בהצלחה בהמשך,ואני מקווה שנשנמור על קשר, תודה על הכל

דודו טל

New member
נו איפה כולם!!!../images/Emo13.gif

תתעורררו יוסי כבר פה ואוטוט יוצא באלבום- קדימה!!

yo bo yo

New member
יוסי היקר.

תודה רבה על הברכות. תמיד נסתכל על חצי הכוס המלאה,זה שמישהו רוצה להתחזות אליך או להיות אתה, (לפי ההודעה שלו , לא נראה שהוא רצה להזיק מדיי) רק אמור לחזק אותך ולהראות שיש במה לקנא בך , רק טוב רק טוב. אתה זמר נהדר, אישיות יוצאת דופן בנוף המקומי הזה שנקרא עולם הזוהר, המשך כך וכך תצמח תהילתך ואז אם עוד תזכור אותנו , נשאר מחוייכים לנצח. שלך תמיד אורלי.

teila0

New member
וואיי שוב הוא היה כאן ואני לא, אוף

וואי איזה מדהים היוסי הזה אני פשוט כל כך אוהבת אותו, וואיייייייייייייייייייייי אני שוב לא הייתי כאן כשהוא כתב איזה באסההההה לא נורא הוא ממש מדהים אותי מחדש (וכמובן שלטובה) בכל פעם שהוא כותב כאןןןןן יואו יוסי אני פשוט אוהבת אותךךךךךךךךך ובטח ובטח שגם תשירים הניפלאים שלך...........

דיקלה253

New member
יוסי..

אני לא ממש מכירה אותך וראיתי אותך אולי פעם או פעמיים יחד עם זאת אני מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך...

אנחנו בכותרות....

תיכנסו ל"פורומים" ותראו קישור שכתוב בו (למטה) "יוסי אזולאי כותב בפורום הרשמי שלו".... ואז רואים את השרשור הזה! :)

lili65

New member
לירז לנצמן מאילת

הי יוסי , מה שלומך, אני לירז שזכה במת להיות 2 עם דידי הררי, נפגשנו שם אתה זוכר?, ואפילו הצטלמנו ביחד. אני לא צריך לחדש לך שאתה שר נפלא, ואני מאוד מתחבר לשירים שלך, במיוחד אהבה בת 20, אשמח מאוד לשמוע מימך ולספר לך מה קרה איתי מאז הזכייה מעריץ שלך לירז לנצמן מאילתתתתתתתתתתתת [email protected]

רגעעעע ספר ספר!

זכית ב"מת להיות 2"? ספר חוויות, אתה גם שר להנאתך או רק בקטע של חיקויים? ו... מתי פגשת את יוסי? הוא היה בצילומים?

lili65

New member
לירז לנצמן הזוכה במת להיות 2

כן, זכיתי במקום הראשון , אני חיקתי את מאיה בוסקילה, וניתן לראות את החיקוי והתגובות באתר האינטרנט. נפגשתי ביום הצילומים לגמר עם יוסי אזולאי, אשר בא ופירגן לי מאוד, הצטלמתי איתו ואפילו שרתי לו שיר. אני אוהב את השירה שלו ומקווה שהוא ייצור עימי קשר. אפילו אמרתי לו שאני גר באילת, והוא אמר שיש לו משפחה באילת, ושאימא שלי אפילו מכירה אותם. http://www.nrg.co.il/online/5/ART/888/506.html

yo bo yo

New member
אתה ממש ילד חמוד וכשרוני והגיע לך

לזכות. כל הכבוד, המשך לעלות ולכבוש פסגות חדשות. טוב לדעת שגם אתה מעריץ את יוסי. ספר לנו האם הוא כבר יצר איתך קשר, ומה מסתמן לגביך בעתיד הקרוב?

למעלה