הודעה דחופה למנהלים [ולחברי הפורום]
מה הולך בפורום?! פעם הוא היה אחד הפורומים הכי מסודרים ונעימים שהכרתי, כמעט כל שרשור היה בו עינייני, משורשר כראוי וקשור לנושא הסדרה. כבר הרבה חודשים שאני נכנסת אליו על בסיס יומי, אם זה רק לקרוא הודעות או גם להגיב והכל תמיד היה מסודר, ושרשורים מעניינים ומוצלחים היו גם בד"כ בראש הפורום, ולא הודעות כמו "אני אוהב את סת'","אני שונא את אוליבר" [אם אנשים כ"כ רוצים להביע את הדעה שלהם אפשר לפתוח שרשור שיהיה להבעת דעות על השחקנים\הדמויות או שינצל"שו],"מזל טוב" שלא שורשר כראוי ואנשים שמבקשים טובות שלא קשורות לנושא הפורום בהודעה חדשה. אנשים פשוט לא מבינים מה זה לשרשר! חוצמזה שנפתחות המון הודעות לא קשורות לנושא הפורום שצריכות להמחק באופן מידי, סתומרת ברגע שהמנהל רואה אותן [לדוג' ההודעה של הבנאדם שביקש שנשחק לו משחקים ביס, אביעד, עם כל הכבוד אלייך, ובאמת שיש המון כבוד, אתה ראית את ההודעה, הסכמת שהיא לא קשורה לנושא ולא משורשרת כראוי, והיא עדיין נמצאת פה ובעמ' הראשי!] בשניה שהמנהלים פה, אני חושבת [בלי להתערב או משהו כזה אבל אני מקווה שאני לא היחידה שרואה את זה ושכולם מסכימים איתי] שזה הכרחי לנעוץ הודעה שתסביר את אומנות השרשור [לא רק בתמונה שלא ברורה לחלק מהאנשים אלא גם בהסבר כתוב על פתיחת הודעה חדשה והוספת תגובה] ותזהיר אנשים שהודעות שלא ישורשרו כראוי ימחקו מהפורום. בלי להעליב אף אחד, אני הרי חושבת שזה הפורום הכי טוב בתפוז, אבל אם לא הייתי מכירה אותו והייתי נכנסת רק היום, הייתי ישר יוצאת. כמעט כל ההודעות בדף הראשון לא רלוונטיות ולא משורשרות למקום הנכון. הרבה אנשים התייחסו לזה ובאמת חבל שזה מוריד שרשורים חשובים יותר למטה. אז בבקשה מהמנהלים, תפתחו את ההודעה הזו [אם אתם רוצים אין לי בעיה לעשות הסבר ברור על הממשק ועל פתיחת הודעה חדשה והוספת תגובה ואח"כ תנעצו אותה], תמחקו את כל ההודעות הלא רצויות, ותשרשרו את אלו שלא שורשרו כראוי.. כי זה באמת פורום מדהים, וחבל. אה, וכמעט שכחתי, מזל טוב על הדף ה100
מיכל.