ש שלמונזה New member 29/8/05 #1 ../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif../images/Emo100.gif../images/Emo168.gif
E EdisonGirl New member 29/8/05 #3 חן, יישר כוח../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ..ומזל-טוב לנו!!!
נ נערה עם סטייל New member 30/8/05 #5 מזל טוב, חן ! ../images/Emo42.gif נראה לי שאני הולכת לאהוב את הפורום הזה
T ThE 70s GiRl New member 30/8/05 #7 מזל טוב!!!!!!!!!!!! סופסוף פורום שנותן לנו התבטאות!!! עכשיו רק צריך פורום גותיקה ואנחנו מסודרים [לפחות חלקנו] חן- שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! אני.
מזל טוב!!!!!!!!!!!! סופסוף פורום שנותן לנו התבטאות!!! עכשיו רק צריך פורום גותיקה ואנחנו מסודרים [לפחות חלקנו] חן- שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! אני.
P psycho maiden New member 30/8/05 #9 הוו מזל טוב =)) חן (נכון קוראים לך חן?) מזל טוב גם על היומולדת , את ממש חמודה.. אני עוקבת אחרייך ואחרי הקומונה שלך כבר הרבה זמן בהצלחה
הוו מזל טוב =)) חן (נכון קוראים לך חן?) מזל טוב גם על היומולדת , את ממש חמודה.. אני עוקבת אחרייך ואחרי הקומונה שלך כבר הרבה זמן בהצלחה
S Sweet Clementine New member 30/8/05 #10 תודה רבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif וכן- קוראים לי חן.
א אנוכי ואני New member 30/8/05 #17 מזל טוב!!!! איזה יופי ממש שמחה!! מה הם עשו לך בפגישה איתם? התעללו בך? הם היו רעים? לפחות יש לנו פורום..!!
מזל טוב!!!! איזה יופי ממש שמחה!! מה הם עשו לך בפגישה איתם? התעללו בך? הם היו רעים? לפחות יש לנו פורום..!!
S Sweet Clementine New member 30/8/05 #18 ממש לא. היו נחמדים לגמרי.. ../images/Emo13.gif אגב, לא קשור, אבל יש להם שם שלט על הדלת של אחד המשרדים שאומר "אין כניסה לקצינות חינוך, ובמיוחד לא לפקאצות מזמרות..." חחחחחח
ממש לא. היו נחמדים לגמרי.. ../images/Emo13.gif אגב, לא קשור, אבל יש להם שם שלט על הדלת של אחד המשרדים שאומר "אין כניסה לקצינות חינוך, ובמיוחד לא לפקאצות מזמרות..." חחחחחח