מזל טוב!

avital :)

New member
מזל טוב!

היי לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום החדש!! ורק רציתי לציין שזאת בהחלט עלייה ברמה!!! אז חוץ מזה רציתי לשאול אצלנו בקן מזכרת בתיה נערך דבר הנקרא יום ניקיון שנערך כל יום שישי ולאחר מכן "עורכים קבלת שבת ! זה אחלה של דבר רק שתדעו..! רציתי לשאול האם גם אצלכם יש ימי ניקיוןם או שיש צוות האחראי על ניקיון הקן.?????|

פִּירֶה

New member
בקן חולון

יש רקפות ונרקיסים ופטריות... בכל אופן, יש לנו ימי ניקיון ביום שישי. לא מגיעים הרבה אנשים (אותם 8 או 9... אבל לפעמים יוצא סבבה...) אבל איכשהו (סתם, אני יודעת שאנשים עושים את זה), הקן מתנקה לו... לעוד שבוע נפלא של פעילות שוצפת קוצפת ומשעשעת. אני הולכת לפעולה, אחרי שאני יסיים את העבודה בפיזיקה... אוף פירה

פירה... בבקשה תיכנסי !!!

אמממ......... את בטח מחולון... אזזזזז........... אולי את מכירה את... שילה ? (זה בן..שילו..) ... ו... בן פרח.. (אחד עם ליפה כזאת..) ו.... אממ... טוב שילה יותר חשוב.. את מכירה אותו ??

פִּירֶה

New member
לא אני לא...

מאיפה הגעת למסקנה הזאת? בכל מקרה אני מכירה את שילה (כותבים את זה עם ה´) וגם את בן פרח... למה את שואלת? מאיפה את מכירה אותו? פירה

אופס.. טוב נו אז את בת ../images/Emo13.gif

כי אני לומדת איתם.. גם עם בן פרח.. מי את ? את לומדת בהרצוג ? (איזה קטע אם אני מכירה אותך
חח

פִּירֶה

New member
מאין לך המידע הנישגב הזה...?

על חפי"צ ועל הפירה? שמא אתה מגרעין כנען? שרוול? או שמא קראת את הפרטים שלי? בכל אופן, אני משתדלת לבוא לימי ניקיון למרות שיום שישי בצהריים הוא קצת בעייתי בשבילי. תרגיש טוב קומונר חולה ותחזור לאיתנך במהרה. יומטוב

BRAIDS

New member
היי

הקומונרית שלך היא מהקן שלי!!! נטלי, נכון? היא ממש נחמדה...

למעלה