מזל טוב...

moranush86

New member
מזל טוב...

לחן 16 שחוגגת 15 חורפים... מאמי שתהיה לך יומולדת הכי כיפית שיכולה להיות, שכל מה שתרצי יהיה שלך במהרה... וכמובן מזל טוב עד 120

lir2004

New member
אני מעדיף קיץ, תודה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם חנו'ש, המון המון מזל טוב, מאמי!!! יום הולדת שמח / לירן שחק 3.5.2006 היום הוא היום המיוחד שלך כל העולם מתכנס רק למענך העצב עוזב, לפחות ליום והכל נראה מושלם, כבתוך חלום יום שבו השמיים מחייכים אליך ואלוקים נותן את הכל בשבילך יום קסום, יום של אור ושמחה יום שכולו מלא באהבה פזמון: יום הולדת, יום הולדת חגיגה גדולה ומיוחדת יום הולדת, יום קסום שום דבר פה לא רדום יום שהשימחה מעיקה על העצב יום שכולו מנגינה וקצב ואולי, בעוד שנה תגדל בך השימחה ותראה שהקסם יגדל פי מאה והשנה הזאת תהיה יותר ממופלאה וגם אם בדרך כלל הכל שחור היום הזה מראה את האור כל אחד מאוהביך יבוא לעזור ולשנה שעברה לא תרצה עוד לחזור פזמון: יום הולדת, יום הולדת... יום הולדת שמח עם כל שיר וכל פרח וכל מתנה עם חיוך זורח יום, יום, יום הולדת שמח פזמון: יום הולדת, יום הולדת... ©לירן שחק!

orianush

New member
מזל טובבבבב../images/Emo65.gif

חנוש המון המון מזל טובב שתהיה לך יומולדת שמחחח

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחחחןןן=]]] מזלל טוב!! המ

המוןן מזל טוב ליום ההולדת.. שתהניי בחיים ושתהיה לך שנה טובהה ומוצלחת!! עד 120 שנה.. יוומולדת שמחח והרבה אושר!! אוהבתת.. יעל

חן 16H

New member
מדהימים שלי זה היה ב- 11.9

מדהימים שלי זה לא היום נשמות

lir2004

New member
אוואה...

11 בספטמבר?!?!?! אוי וואבוי לך... חרא תאריך, תשני... חחחחחחחחחחח... סתם... בכל מקרה, זו פאשלה של מורן, לא שלנו...

moranush86

New member
הלו הלו הלו

סליחה באמת פדיחה חן את רשמת בשירשור של התאריכים את התאריך של היום. עובדה שגם מאיה איחלה מזל טוב בלי לראות שאני כבר פתחתי שרשור....

למעלה