מזל טובDDDDDDDDDDDDDDDDD:

mikokikyo

New member
מזל טובDDDDDDDDDDDDDDDDD:

לחן (שאלמור) שלנוDDDDDDDDDDDDDD: המון אושר ועושר, שמחה וכושרDDDDDDD: תהני ממעמדך החדש- חוקית רשמיתDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: ושתהיה לך המוןהמון הצלחה בחיים ^O^ יומולדת מגניבה לךD: ושוב, המוןהמון מזל טוב3> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: (היא בת 18, אז תתאמצו ותכתבו מזל טוב כמו שצריך^&^%$UY&%H^%IU*)

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo2.gif OMG תודה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifמזל טוב

עד 1200000000000000000000000000000000000 אושר יושר כושר תהני מהיותך אזרחים וגיוס קל לצה"ל

Mana Sama

New member
יאאא מזלטוב ^___^

המון אושר וחיוכים D: ובלונים,בלונים בתקרה [LOL] בהצלחה בצבא ובכל הקקי שמתלווה אליו אבל היי,אני בטוחה שתמלאי את התפקיד בצורה הטובה ביותר ^^ אז תהני,תשתכרי עד שתקיאי את נשמתך כי עכשיו מותר וזו חובה XD לאב~~

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאוו טודע מאמי..אני סולדת מאלכוהול..XP

חוץ אוליי מבירה וגם בזה אני בררנית

מזל"ט! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

ו............... עד 120.... ו.... זהו נתקעתי XD קיצר מזל טוב ^^

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב! DDD:

מלאמלא שנים של יושר, צחוק, שמחה ואהבה ושיהיו לך חיים נדיבים באושר, בריאות, עושר והצלחה לאן שלא תפני D: וכמובן בהצלחה בצבא ושיהיה רק קל :) 333333333>

PakoLina

New member
המון מזלטוב חנצ'י D:../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

...המון זמן לא הייתי פה

MomijiSan

New member
חנ כפרע33>../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo28.gif../images/Emo215.gif

טאקאשי בישית שלי33>~ מזלטוב ומומוו
לידת שמייח! תתחברי למסנ@#$% אני מתגעגעת אלייך;;
צ'אקי.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifיייאא אני גם מתגעגעת אלייך ../images/Emo24.gif

אני מרגישה כמו באיחוד XP ואני מתחברת למסן
אה..ולכל מי שאיחל לי שירות נעים בצבא...יש לי עוד זמן דחיתי צבא כדי לעשות י"ג ו-י"ד בתקשורת (מסתבר ש12 של לימודים לא הספיקו לי
) אז אני עכשיו סטודנטית-שזו גם הסיבה שבגללה נעלמתי וזהו... רק רציתי שתדעו....XDDD (מתוך הסרט הראשון של "הארי פוטר") עזבו אני באמת חייבת לישון

PakoLina

New member
אפרופו איחוד,../images/Emo118.gif

שקד דיברה לפני כמה ימים על זה שצריך לעשות מפגש-איחוד של הפורום.

למעלה