מזל טוףףףףףף.........

ליאלי

New member
מזל טוףףףףףף.........../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

ובשביל מישהיא שנמצאת במצוקה עקב כך שהיא מנותקת מהבית שלה יכולתם לעדכן אותי.......
יווווווו..... איזה כיף לראות אתכם התגעגעתי כל כך..... חיבוקי גדול לכולם....
וואו כל כך הרבה קרה לי לאחרונה... אני לא יודעת מאיפה להתחיל.... ואולי עדיף שלא.... כי מגעיל לי כל כך עכשיו.....ועצוב.....
וכמו שאתם רואים הפכתי לינשוף לילה.....
אז בכל מקרה שיהיה במזל טוב אילנה ודניאל....
שלכם ליאל

ליאלי

New member
שיר......../images/Emo79.gif

כן.... עדיין ערה.....מחכה שהלילה יגמר ויגיע הבוקר
לבינתיים מצאתי שיר של הקרנבריז Fee fi fo she smells his body She smells his body And it makes her sick to her mind He has got so much to answer for To answer for, To ruin a child´s mind How could you touch something So innocent and pure Obscure How could you get satisfaction From the body of a child You´r e vile, sick It´s true what people say God protect the ones who help themselves In their own way He was sitting in her bedroom And now what should she do She´s got so much insecurity And his impurity It was a gathering gloom How could you touch something So innocent and pure Obscure How could you get satisfaction From the body of a child You´re a vile, sick It´s true what people say God protect the ones who help themselves In their own way And I often wondered to myself: Who protects the ones who can´t protect themselves?

ליאלי

New member
שיר......../images/Emo79.gif

לילה, לא יכולה לישון מחשבות מתרוצצות לא מפסיקה לרשום כשהחשיכה מתקרבת אין לאן לברוח כשהקרירות כל כך מורגשת אי אפשר לשכוח לפעמים זעקה לא שוברת את הדממה ולא משנה כמה חזק תנסה בתוך ליבך את השקט תשמע לפעמים זה נגמר מבפנים ואין יותר כוח ללכת לישון עם זכרון ולנסות את העיניים לא לפקוח ולהבין שבעצם אין לי לאן לברוח.... ילדה קטנה כואבת כועסת על ימי חייה מתבוננת רוצה להפסיק לנשום לא רוצה יותר לחלום... חסר עם מישהוא לדבר שיהיה בשבילי חזק ולעולם לא יישבר שלצידי תמיד יישאר שעליי לא יוותר ותמיד יגיד שמחר הכל יסתדר..... מצטערת על ההצפה לילה קשה.....:(

פצפונת~

New member
ליאלי שלי

קוראת אותך... ואין לי מילים הלוואי והייתי מצליחה להיות חזקה בשבילך ודוקא עכשיו כשאת כל כך צריכה, אני נשברת לך :( מצטערת שכל כך חסרת מילים לאחרונה ורוצה להזכיר לך שאיתי את יכולה להיות אמיתית, אני רוצה אותך אמיתית גם בטלפון וגם פנים אל פנים עד לפעם הבאה שאראה אותך שולחת לך ((((((((((((((((((((((((((ליאלי))))))))))))))))))))))))) ותמיד תמיד איתך,גם אם אין מילים, יד ביד.. אוהבת אותך המון המון המון, הילדה המקופלת שלך..

שאלה קשה

והלוואי ולא היה צורך להגן על אלו שלא יכולים להגן על עצמם, כי היה מובן שאין לנצל תמימות וחולשה של ילד. אבל זה לא ברור ויש צורך להגן. וכאן אחרי הכל זה פורום של ילדים כאלה שבגרו, שבאים עתה עם שאלות קשות אל העולם. מי יגן? אנחנו, אלא מי, אלה שיודעים, שמבינים. השאלה היא רק איך. הדרך שלי ושל דניאל היא לספר ולחנך, ליידע ולתת במה לדבר. בתקווה שזה ישנה ולו במעט. כל אחד בוחר את דרכו. העיקר לא עוד חוסר אונים וחוסר עשייה.

למעלה