מזל טוף!!!!!!!!!!

מזל טוף!!!!!!!!!!../images/Emo48.gif../images/Emo47.gif../images/Emo57.gif

שלמ´קה! מה נאחל ליום הולדתך, שפע בריאות ואושר ושמחה, שנה של שלום, תקווה, ואחווה שנה של שגשוג וכמובן, הצלחה שתמיד תהיה מאושר, ותשלוף עוד שיר וחס וחלילה, אל תעזוב את העיר ואת החיבור המפגר שלפתי מגן חובה מוקדש לך ממני, באהבה. (רוני, בגלל השירים שלך חזרתי לרוח התקופה)

ויצא לי בסוף עוד חרוז מאה אחוז

כמה אינפנטיליות מסוגלת לנחות עלי בבוקר אחד??

יופי שגיא

תמשיך ככה. אתה בדרך הנכונה. אם ממש תשתדל, אולי אני אעביר אותך בסוף לאגף המחלקה השמאלי, אתה יודע, החדר עם הפרחים והציורים של הג´ירפות. אתה יודע משהו? אם תתנהג ממש יפה, אני אביא לך את המכונית הכחולה עם הפסים שאתה אוהב, אבל לא את הצהובה. אל תתחיל לבכות, אתה יודע טוב מאוד שהרופא אמר לנו שהמכונית הזאת עושה לך קרינה מסוכנת בעיניים.

אבי!!!! חוצפן!

החדר עם הג´ירפות שלי, כי רוני הבטיחה לי כבר מזמן. ואתה לא חייב להזכיר כל פעם את החייזר, גם ככה זה קשה לי עם זה.

אהבתיה

New member
תגידו אתם משוגעים?

החדר עם הג´ירפות??? אין כמו החדר שלי עם הבנות יענה!!!!!!

מורן!!!!

אני לא הרשיתי לך להיכנס לשם!! את יודעת טוב מאוד שאמא שלך דיברה איתנו לאמרה לנו שבת יענה עושה לך אחרי זה בלבול שלם ואת לא זוכרת מה עשינו בטיפול הקבוצתי! זה לא יתכן שאני אצטרך לחזור במיוחד בשבילך כל פעם על אותיות ג´ וד´ בעוד שכל הקבוצה כבר נמצאת בשלב מתקדם הרבה יותר בח´. הם לא אשמים שאת לא מרוכזת! אני לא מוכנה לזה יותר! חוץ מזה, לאה המנקה אמרה שאת נוהגת להרעיש בין 16.00 - 14.00 ולעשות קולות של איגואנה. אני לא אסכים לזה! את רוצה שיתנהגו אלייך יפה, תתנהגי בהתאם. עכשיו, בלי לדבר ובלי להתווכח את חוזרת לחדר של צבי הים והרעש של המדוזות, כי אנחנו יודעים שזה מרגיע אותך ועושה אותך שלווה כמו פאקיר הודי תמהוני. אם תתנהגי יפה, אני אגיד לאמא שלך שאני רואה שיפור ושהיום אולי, אבל שוב רק אולי, נחסוך ממך את מכות החשמל. אבל שוב, זה רק תלוי בהתנהגות שלך!

אהבתיה

New member
אבל רוני!!!!!!

הצבי ים עושים לי רעש בלילה את לא מבינה??? וזה לא נכון שאני עושה קולות של איגואנה!!! שקר וכזב!!! הפסקתי עם זה מזמן.....עכשיו עברתי לקולות של זיקית,זה הרבה יותר מעניין!! אני מבטיחה להתנהג יפה!!!! באמת באמת!!!! רק אל תכריחי אותי שוב לראות את קלטת הוידאו של שימי תבורי!!! אוי השירים!! והעיניים שלו מפחידות אותי!!!! אני אגיד לאמא שלי שאת לא מטפלת בי טוב! עובדה שבמוסד השכן הם כבר למדו את האות א´ !!! ואנחנו רק ב ג´ !!!!! איזה מין מוסד את מנהלת??? תתביישי לך!!!

למעלה