מזל"ט- בריטני זכתה בPeople's Choice Awards הפופ של השנה (: נראתה סוף הדרך. מאוד 2004 P:
D DCOW123 New member 9/1/14 #1 מזל"ט- בריטני זכתה בPeople's Choice Awards הפופ של השנה נראתה סוף הדרך. מאוד 2004 P:
Shiri from the block Active member 9/1/14 #1 מעלפת!!! איזה כיף שהיא זכתה! רק חבל שהיא נראיתה כל כך עילגת כשהיא עלתה לבמה לקחת את הפרס http://i1113.photobucket.com/albums/k502/breatheheavydotcom/832507244_zps66f50f61.gif
מעלפת!!! איזה כיף שהיא זכתה! רק חבל שהיא נראיתה כל כך עילגת כשהיא עלתה לבמה לקחת את הפרס http://i1113.photobucket.com/albums/k502/breatheheavydotcom/832507244_zps66f50f61.gif
G GM1988 Well-known member 9/1/14 #3 קבלת הפרס: בריטני עולה לקבל את הפרס וידאו דווקא אהבתי איך שהיא עלתה מדרגה מדרגה לבמה
Y YBNS New member 9/1/14 #4 נראית מדהים! מזכירה לי את בילבורד 2004 אמא שלי בגיל 50 עולה כך מדרגות... אבל נסלח לה כי היא באמ מושלמת פה!!!!!
נראית מדהים! מזכירה לי את בילבורד 2004 אמא שלי בגיל 50 עולה כך מדרגות... אבל נסלח לה כי היא באמ מושלמת פה!!!!!
G Gimme More Drugs New member 9/1/14 #6 נראית מממממש טוב השיער לא משהו ועדיין ולמה היא עלתה ככה באמת? :0 מוזר
T t o m a k New member 10/1/14 #7 נראה לי שהיא עלתה ככה.. בגלל שהיא הייתה על עקבים גבוהים והיא פחדה ליפול.. אין הסבר אחר כי המדרגות הן די רחבות..
נראה לי שהיא עלתה ככה.. בגלל שהיא הייתה על עקבים גבוהים והיא פחדה ליפול.. אין הסבר אחר כי המדרגות הן די רחבות..
I Itzik200 New member 11/1/14 #8 מה יש לכם?!? זה ברור שזה בגלל השמלה אם היא היתה עולה רגיל אז השמלה היתה מתגלגלת לה למעלה
S SHaDoW Boy New member 11/1/14 #9 עזרה - הדמו של Alien אני זוכר שהייתה סערה גדולה סביב השוני בין הדמו של Alien לבין הגרסא באלבום. לא הצלחתי למצוא את גרסת הדמו המדוברת בשום מקום והאנשים ב-BB חראות ולא מוכנים לפרסם את זה. מי ששולח לי את זה, יקבל במתנה DVD עם הופעה בלעדית של להקת "הורה-גמלאים קרית-שמונה".
עזרה - הדמו של Alien אני זוכר שהייתה סערה גדולה סביב השוני בין הדמו של Alien לבין הגרסא באלבום. לא הצלחתי למצוא את גרסת הדמו המדוברת בשום מקום והאנשים ב-BB חראות ולא מוכנים לפרסם את זה. מי ששולח לי את זה, יקבל במתנה DVD עם הופעה בלעדית של להקת "הורה-גמלאים קרית-שמונה".
S SHaDoW Boy New member 11/1/14 #10 הכוונה לגרסא הראשונית שדלפה, בביצוע של בריטני לא הדמו של האנה ההיא...
G GM1988 Well-known member 11/1/14 #13 חיפשתי בשבילך אתמול אבל כרגע אין משהו יש את זה לשמיעה בלבד. אם אמצא בהמשך אני אזכור לשלוח לך.
T theone24 New member 11/1/14 #14 אני שומע את הדמו לראשונה, ולא מבין למה היה סיפור סביבו, השוני לא כזה גדול או ממש מורגש. הקול שלה מעט יותר ערוך בגרסא הסופית, ועשו לה קצת משחקי קול אבל זה מוסיף לשיר, לדעתי. עדיין מושלם בכל מצב.
אני שומע את הדמו לראשונה, ולא מבין למה היה סיפור סביבו, השוני לא כזה גדול או ממש מורגש. הקול שלה מעט יותר ערוך בגרסא הסופית, ועשו לה קצת משחקי קול אבל זה מוסיף לשיר, לדעתי. עדיין מושלם בכל מצב.
ה הפ33תיתתתת New member 12/1/14 #15 דווקא לי היא נראתה נורא מתוחה ולא חופשיה בכמה מהתמונות. מקווה שהיא לא מזריקה בוטוקס מעכשיווו כי זה סתם הורס. לעומת זאת למחרת הייתה תמונת פאםרצי שלההה שהיא חפה מאיפור עם שיער אסוף ונראית צעירה וילדהההה ♥
דווקא לי היא נראתה נורא מתוחה ולא חופשיה בכמה מהתמונות. מקווה שהיא לא מזריקה בוטוקס מעכשיווו כי זה סתם הורס. לעומת זאת למחרת הייתה תמונת פאםרצי שלההה שהיא חפה מאיפור עם שיער אסוף ונראית צעירה וילדהההה ♥