מזל``ט !!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא 0ren
  • פורסם בתאריך

0ren

New member
מזל``ט !!!!!!!!!!!!!

מאחר ואני הייתי אמור להתגייס איתך ואני יודע מתי אתה מתגייס רק באתי להזכיר לחברי הפורום שאתה מתגייס עוד 4 ימים !! ביום שלישי !! אחי אתה קולט שעוד פחות משבועיים אתה עומד להיות על מטוס באוויר עם החליפה הזאת של הטייסם שיוקה שמשום מה עכשיו שכחתי איך קוראים לה. תהנה !!!!!!!! תמסור ד``ש לכל האנשים שם !! ובשנייה שאתה חוזר שזה יהיה בערך עוד אמממ... יום שלישי בחודש הבא :) אז תבוא ותכתוב על כל מה שקורה שם.. אני מקווה שאתה יודע שהחופש הראשון שלך הוא ממש לפני הצ`קים .. אז ככה שתוכל עוד למסור לנו את ההתרגשות של לפני הטיסה... יאללה אחי.. תתרומם ותצליח.. ניפגש עוד איזה שנה בתותחנים..:) בהצלחה

מזלט

New member
תיקון

עוד ארבעה ימים, הא..... ואני לא אהיה בשום מטוס עוד שבועיים. יש שני מצבים: א. אני בגף ג` - ז``א: צ`קים עוד חודשיים-שלושה ב. אני גף ד` - ז``א: צ`קים עוד ארבעה חודשים ככה שיש זמן... ואני חוזר ב-26.7 לחמשוש ראשון (ואחרון), תבוא לשמוע חוויות.

giladlvy

New member
תיקונים...

אני שונא לתקן אנשים, אבל בילתי נמנע: 1. הוא הולך להיות באוויר בעוד 3 שבועות וחצי, שבועיים וחצי אחרי הגיוס שלו. 2.סרבל טיסה. 3.החופש הראשון הוא שבוע לפני הצ`קים, החופש השני הוא יומיים לפני. 4. פעם טייס- תמיד תותחן...

למעלה