מזל"ט2 מיסטר טיילור חוגג היום 56(וזה הזמן לתקן את הטעות שלי בביוגרפיה שלו)אז מזל טוב
ה האריסונית New member 20/7/05 #1 מזל"ט2 מיסטר טיילור חוגג היום 56(וזה הזמן לתקן את הטעות שלי בביוגרפיה שלו )אז מזל טוב
B B a m B a m New member 20/7/05 #2 מזלטוף רוג'ה!!!../images/Emo168.gif שתמשיך להיות החבר הכי טוב של בריאן... ואה כן להיות מתופף מוכשר למדי וכוסית במשרה חלקית
מזלטוף רוג'ה!!!../images/Emo168.gif שתמשיך להיות החבר הכי טוב של בריאן... ואה כן להיות מתופף מוכשר למדי וכוסית במשרה חלקית
ר רינגו סטארית New member 20/7/05 #3 מזלטוב רוג'ר!! שתמשיך לחמצן את השיער הולם אותך. ושתמשיך לחלוק עמנו את כישרונך המוזיקלי! והכי חשוב- אל תפסיק לשיר! (לא אני לא צביקה הדר, אבל ניחא.) וכמה נחמד שהם נולדו יום אחרי יום..
מזלטוב רוג'ר!! שתמשיך לחמצן את השיער הולם אותך. ושתמשיך לחלוק עמנו את כישרונך המוזיקלי! והכי חשוב- אל תפסיק לשיר! (לא אני לא צביקה הדר, אבל ניחא.) וכמה נחמד שהם נולדו יום אחרי יום..
R rainbow 1974 New member 20/7/05 #5 איזה נחמד! גם לכריס קורנל יש היום יומולדת!! בן 41 הכוסון ונראה ב-10 שנים יותר צעיר...
ה האריסונית New member 26/7/05 #7 אוקיי,זה היום../images/Emo65.gif שרשרו לבלונדי המזוייף( )ברכות כאילו אין מחר נ.ב חשבתי על זה שאם ממש נציף בברכות אולי נהיה בדף הראשי של תפוז..."רוג'ר טיילור(מה כבר אפשר לכתוב עליו,בעצם?)חוגג 56 שנות שלמות...בואו לברך" ואז הרבה אנשים יכנסו לפה ויחתמו על העצומה...הוו יא
אוקיי,זה היום../images/Emo65.gif שרשרו לבלונדי המזוייף( )ברכות כאילו אין מחר נ.ב חשבתי על זה שאם ממש נציף בברכות אולי נהיה בדף הראשי של תפוז..."רוג'ר טיילור(מה כבר אפשר לכתוב עליו,בעצם?)חוגג 56 שנות שלמות...בואו לברך" ואז הרבה אנשים יכנסו לפה ויחתמו על העצומה...הוו יא