מזל קשת

מזל קשת

שלום אני נולדתי בתאריך 16/12/1985 ואני מזל קשת רציתי לשאול איזה קריירה מתאימה לי?

מה האפשרויות העומדות בפניך ?

בואי ואמרי לי מה האפשרויות שמעניינות אותך, ואשמח להתייחס.

kadance

New member
אוקי

עכשיו אני אגיד עוד פעם את התארך והמזל- קשת 16/12/1985 ואם זה יוסיף נולדתי בשעות הבוקר אחרי השעה 11. אוקי אני עכשיו בכיתה ט והשנה אני צריכה לבחור מגמה לימודית. אני טיפוס קצת פילוםופי אם הרבה מחשבות. אני בדילמה אם לבחור פילוסופיה לבין ביוטכנולוגיה שאמרו לי שזה יעזור לי מאוד בעתיד. אני גם רציתי פעם לעסוק בעתיד בארכאולוגיה ובעבודה שנוסעים בה המון. אשמח אם תחזיר תשובה בהקדם. טל ( טניה במקורי) סיקורה H-(

ביוטכנולוגיה באמת תעזור, אבל..

בגדול - זה לא ממש את. מכיר את החישובים האלה של מה יהיה לי מעשי ומה לא בעתיד, אבל לך אישית יהיה קשה מאוד לעשות מה שאת לא ממש אוהבת ומחוברת אליו. ואכן, ארכאולוגיה הסטוריה ופילוסופיה, הם בהחלט נושאים מעדפים. את אדם הומני מאוד עם ראש פתוח וצורך במלים אנשים ונסיעות - ביוטכנולוגיה, אם כל הכבוד, זה מעניין מבחינה מחקרית, זה נכון, אבל נראה לי שלא תהיה לך סבלנות, מה גם שהעיסוק הוא בחמרים ונוסחאות, ולא באנשים ונסיעות.. בגדול - אל תוותרי על מה שאת אוהבת ומרגישה שכיף לך לעשות, גם במחיר שיקולים כלכליים, ואלה מגיעים בדרך כלל מהסביבה, לא ממך.. עם הזמן מתברר שאנשיםש שעושים מה שהם אוהבים מאושרים יותר, ואלה שעובדים בעבודות מכניסות לעיתים קרובות מקטרים לא מעט. אני אישית מכיר הרבה אנשי מחשבים שממש שונאים את העבודה שלהם, למרות שהם אוהבים את התנאים, ובשמחה היו מתחלפים במשהו אחר אם היתה אותה רמת הכנסה.. בקצור, לכל דבר יש מחיר, בעיקר למה שאוהבים.. אז אל תוותרי. ולגבי השנטיפי - זה לא עכשיו למיטב ידיעתי, אלא פסטיבל סגול ליד עתלית אם אני לא טועה. ואם את שואלת אם אהיה שם - בודאי ובודאי ! אני אוהב לעשות את כל המדיטציות האלה, לרקוד בלי הפסקה, לתופף (יש לי ג`מביי ודרבוקה כמובן) ולחלל, ואפשר אפילו לזהות אותי בקלות - ה`מבוגר` הזה שעושה חיים ומשתולל כמו תינוק בן שנה בלי חשבון עם זקן מלבין ועינים בורקות - זה אני !!! :) ותודה על המחמאות..

kadance

New member
האם תהיה בשנטיפי? :)

רציתי לדעת אם אתה מתעניין בפסטיבל הזה והאם תהיה שם? טל סיקורה נ.ב אתה מאוד נחמד! ועדיין יש את השאלה לגבי הקריירה.....

אלדר

New member
תנסי ללכת על פילוסופיה...

רוב בני הקשת אוהבים להתפלסף מידי פעם (לרוב) זה טבעי.... בכל מקרה זה יהיה תחביב מעועדף אליך בעתיד גם כך תחליטי מה שיהיה באותו זמן מעודף עליך ובכל מקרה את תשכחי את הפילוסופיה בחיי היום יום שלך אני שאין לי שום דבר מקשת אוהב פילוסופיה וכדומה... סתם פרט קטן.... שלך tksr

גם את הורוסקופ man ?

האם אתה תיהיה בשנטיפי? ולפי דעתי אני לא אוהבת שמפרסמים את הפסטיבל ככה! אתה מזל קשת ? אם כן אז כיף לנו!!! נכון?! זה אחלה מזל..... H-(

לגבי השנטיפי - ראי תשובותי הקודמת

ולגבי מזלי - לצערי אני לא בן מזל קשת, אבל יש לי מרס בקשת והוא שליט האופק שלי (טלה) כך שהקשת בהחלט מודגש אצלי, ואם תקראי את התיאור שלי בפסטיבלים האלה (בסוף התשובה הקודמת) תביני גם איך זה מתבטא..

למעלה