מזל רע

מזל רע

איך אני יודעת אם יש עליי כישוף או מזל רע? אם אני לא מצליחה בתחום מסוים בכלל, אני בת 20 ובחיים לא הצלחתי בתחום הזה ותמיד היה לי מזל רע. כל מי שקרא לי בקלפים וכל מי שייעץ לי אמר לי שאין עליי שום כישוף ואם היה הוא הוסר. אבל בכל מקרה הזמן עובר ואני מרגישה רק יותר גרוע. בכל שאר התחומים אני מרגישה שיש לי מזל והכל טוב ורק בתחום אחד עם הזמן המצב לא משתפר. יכול להיות שיש עליי איזה כישוף או עין הרע בכל מקרה?

תוםשפר

New member
תשובה

א- לדעתי 70 % מקוראי הקלפים זה בלוף! ב- את חושבת שאת מקוללת- כן. את יוצרת קללה על עצמך, והיחידה שיכולה לעצור אותו זה את, וברגע שתביני שאת אשמה בכישוף הוא יעלם :)

A r j u n a

New member
שלום באפי ../images/Emo13.gif

אני מקווה שאני לא מחדש לך, אבל, הידעת שרוב האנשים משקרים? לא כל הזמן, לא בכל משפט, אבל בהחלט משקרים. בד"כ, כשיש להם מה להרוויח. אבל לשקר למישהו אחר, זה בסך הכל תרגול. זה פחות קשה. מה קשה? - לשקר לעצמך. אם תשימי בצד את הדמיון ואת מה שהיית רוצה שיהיה, תנסי לבדוק את הנושא אינטואיטיבית. תשאלי את צמך- מדוע אינך מצליחה בתחום הספציפי הזה. איזה רע יכול לצאת מזה? ולמה את עוצרת את עצמך. כל כישוף, עין הרע, שכנוע עצמי וכד' - אלו רק האמצעים/הדרכים שגורמים לזה לקרות. הרבה לפני שהם עובדים - את צריכה להסכים שהם יעבדו.

למעלה