מזל של מתחילים

ODED99AA

New member
מזל של מתחילים

אז מה אני יכול להגיד? אין בעולם הזה אף אחד שהואא יותר"בר מזל" ממני אני מאובחן כבר קרוב לשנה והיום היתה לי ביקורת תקופתית שציפיתי שהרופה יתרשם בה לובה ואליי ישנה ת הטיפול שלי (בבונקס) לטיפול תרופתי או משהו דומה אבל רצונות לחוד והבמציאות לחוד קודם כל אתמול בשעות הערב בום מכה מיספר 1 כל פלג הגוף השמאלי שלי "חזר" לעצמו ונירדם והבוקר השעה 9 אני מיתעורר אם סחרחורות שנימשכים כל זמן שאני שוכב על הגב ובסופו של דבר מגיע למעקב כשבעצם אין כימעט שיפור מהבדיקה הקודמת למעט עלייה ביציבות ואם זה לא מספיק הרופה אומר שאם הנימולים והסחרחורות ימשכו אני צפוי לעוד אישפוז וסטרואידים אז בקיצור כניראה שבמחלה המטונפת הזו אין דבר כזה שיפור אלה רק איפוס מצב ואכזבות עצמיות בקיצור אם אני נעלם ככה ל11 ימים כניראה שאני מאושפז שלכם עודד "האופטימי"

אורית...2

New member
עודד ../images/Emo9.gif

עודד "האופטימי"...אתה יודע כמה פעמים כבר הלכו לי לישון כל מיני איברים בגוף??? היפסקתי לספור.תאמין לי הם הולכים לישון ומתעוררים
תן להם לישון בשקט תישכח מהם ואל תחשוב !!! ותראה שהם פתאום יקומו בלי שתשים לב אפילו. ככה זה אצלי,מקווה שככה זה יהיה גם אצלך
אל תחשוב על אישפוז, הדבר היחיד שמותר לך לחשוב עליו זה שמחר בבוקר תקום "בסדר"
ניפגש בפורום מחר בבוקר
אתה בחברה טובה, עם "חברה" טובים כולנו עוברים אותו דבר אבל ממשיכים לשמור על אופטימיות...יש לך איזה סרט מצחיק לראות עכשיו
במקום לחשוב על כמה שאתה "מסכן" שב עם םרט או ספר מצחיקים ותישכח מהכל שוב מחר בבוקר אתה פה בפורום

אורית...2

New member
שכחתי,יש לי כרטיס חינם ללונה פארק !

עודד, לגבי הסחרחורות, לי יש כרטיס כניסה חינם לכל החיים ללונה פארק !!! אנשים משלמים כסף בשביל לעלות על הקרוסלה ואצלי זה בחינם...גם אצלך??? אבל הקרוסלה מפסיקה להסתובב..(מתקלקלת!!!) וכשהיא חוזרת לעבוד...אין לה הרבה כוח, והיא מתקלקלת הרבה
אל תשכח מחר בבוקר להיות פה בפורום.

RomiVais

New member
עודד ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

קודם כל אני מקווה שתהיה באמת אופטימי!!! אני חושבת שתלית המון תקוות בביקורת היום, ואולי לא צירוף מקרים שדווקא לפני הביקורת הרגשת לא טוב וחזרו סימנים של המחלה. הרי עד אתמול הרגשת מצויין, לא? אז תתעודד יקירי, בעיקר בגלל שאתה לא לבד. יש פה המון חברים ואנחנו פה בשביל כל דבר שרק תצטרך!! איך אתה מרגיש עכשיו???? גם אם אתה מבואס, המצב לא ישתפר. המצב הנפשי עוזר מאוד, וגם מזיק המון. חייבים לראות את החיובי שבכל דבר. גם אם במקרה הכי גרוע תקבל סטרואידים, אז בסך הכל זה יהיה לטובתך, לא לרעתך. הסטרואידים עשו פלאים באמא שלי. אני מקווה שלא תיעלם לנו, ותעדכן אותי באיך אתה מרגיש, שאני לא אדאג, טוב? תנסה להיות רגוע, לחשוב קצת מחשבות חיוביות ואני בטוחה שזה יעזור וכבר מחר תרגיש טוב יותר. הכי הכי חשוב - לא לוותר ולא להתייאש. אם זה עוזר במשהו - אני איתך!! שולחת לך המון חיוכים
, חיזוקים
וחיבוקים
רומי...

אורית...2

New member
עודד ../images/Emo2.gif אני פה...איפה אתה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

עודד ניפקדות...על הבוקר
אתה רוצה תלונה ? שאני אקרה לרס"ר??? תתיצב כאן מיד, טוב עוד 5 דקות...
ביי...

סיאמית

New member
עודדוש! ../images/Emo23.gif

אתה צודק... באסה! מותר לך לשנוא את המחלה המגעילה הזו. גם אני שונאת אותה. המון פעמים אני שונאת אותה!!!. פעם אחת בשבילי ועוד פעם בשביל ~א~ ועוד המון פעמים בשבילכם. אני יודעת שאי אפשר להכריח אותך להיות אופטימי אז אני אפילו לא אנסה... זה הרי כ"כ מלחיץ הסימפטומים האלה. מה שאני כן יכולה לעשות זה להזכיר לך שכבר היינו שם, נכון? וחזרנו
. ואולי זה סתם החום/קור/הצטננות/לחץ נפשי ועוד. אבל אם זה לא, אם זה "זה" ואם הרופא יגיד לך לקחת סטרואידים ו/או להתאשפז קצת... אז אני לרשותך מהבחינה הזו שאם תרצה את מס´ הטלפון הנייד שלי כי תרצה לדבר עם מישהו? אני פה (ז"א שם, אבל פה). פשוט תכתוב לי למייל [email protected]

אורית...2

New member
עודד תשמיע קול ../images/Emo33.gif ../images/Emo56.gif ../images/Emo70.gif

אל תשכח כולנו מחכים לך כאן...

RomiVais

New member
בהחלט עודד - מחכים לך!! ../images/Emo24.gif

תרגיש טוב יקירי, ותכתוב לנו כשתרגיש שאתה רוצה... קח את הזמן שאתה צריך, רק תדע שכולנו פה!! מכל הלב, רומי

ODED99AA

New member
יו אני לא מאמין

שוב להכריז עלי כניפקד? כולה לא היה לי ראש לפורמים אבל אני חיי ונושם אז דיר באלק ותודה לכולם על התמיכה

סיאמית

New member
לא האשמנו אותך בנפקדות! ../images/Emo24.gif

אבל ת´לא יכול להודיע לנו שנרדמים לך "חפצים" בגוף ואז להעלם... זה בניגוד לדת שלנו! מה קורה?

אורית...2

New member
עודד ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אתה פה ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

עודד
מותר לך יום של חופש מאיתנו (אפילו יומיים...)
אבל אל תשאיר אותנו ככה דואגים
זה באמת בניגוד לדת שלנו,!!! ראית כבר כמה שאני "זקנה"...אל תתן לי ולכולנו לדאוג לך ... נו...אז איך היה בלונה פארק
הקרוסלה התקלקלה
נימאס לה ממך...!!!ומה שנירדם ,ישן טוב והתעורר
נו...תספר רק במילה אחת, אפילו שנימאס לך מאיתנו
אני שמחה שאתה פה איתנו !!!

RomiVais

New member
עודדוש.... ../images/Emo24.gif

אני מבינה שלא היה לך ראש לפורומים - מותר לך בהחלט!! ואני שמחה שכתבת היום!! זה בטח אומר שאתה חש טיפה יותר טוב. בכל מקרה, מקווה שהדאגה שלנו לא מפריעה לך - פשוט אוהבים אותך כאן - לא רואים???
ספר לנו בהזדמנות (מתי שרק תרצה
) מה שלומך... שיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

למעלה