מזמורי פסח החדשים לליל הסדר

כרוני

New member
מזמורי פסח החדשים לליל הסדר ../images/Emo157.gif

אילו שיחררנו אחרי שירות חובה ולא השאירנו בשירות קבע דיינו אילו הוציאנו משירות קבע ולא שילחנו לטיול שלאחריו דיינו אילו שילחנו לטיול שלאחריו ולא גזר לנו את דרום אמריקה דיינו אילו גזר עלינו את דרום אמריקה ולא הכניסנו לאדמת ארגנטינה דיינו אילו הכניסנו לאדמת ארגנטינה ולא הכיר לנו את קורדובה הקדושה דיינו אילו הכיר לנו את קורדובה הקדושה ולא הכיר לנו את בנותיה הנאוות דיינו אילו הכיר לנו את בנותיה הנאוות ולא החזירנו עם אחת ארצה דיינו אילו לא החזירנו עם אחת ארצה ולא הכניסנו לטכניון דיינו די דיינו, די דיינו, די דיינו, דיינו דיינו.... די דיינו, די דיינו, די דיינו, דיינו דיינו.... המזמור המלא בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=wannabesham מברך את כולכם בברכת חג שמח והרבה מצות עם דולסה דה לצ'ה!!!!

כרוני

New member
מזמור נוסף לפסח

בשל הביקוש וההענות הרבה בפורום ובגלל שאני אחרי ליילה לבן (של משוואות דפרנציאליות עם נקודות רגולאריות סנגולאריות שקופצות לי מול העיניים) וצריך קצת לנקות את הראש לפני המבחן (תחזיקו לי אצבעות זה מועד ב' האחרון שלי - טפו.....) מה נשתנה בפורום הזה מכל הפורומים? מכל הפורומים? שבכל הפורומים מתכתבין כבני תרבות, כבני תרבות בפורום הזה, בפורום הזה מצנזרין תגובות בפורום הזה, בפורום הזה מצנזרין תגובות מה נשתנה בפורום הזה מכל הפורומים? מכל הפורומים? שבכל הפורומים אין אנו מתחזין לאנשים אחרים, לאנשים אחרים בפורום הזה, בפורום הזה יש לנו מתחזין בפורום הזה, בפורום הזה יש לנו מתחזין מה נשתנה בפורום הזה מכל הפורומים? מכל הפורומים? שבכל הפורומים אנו קוראים בין כותבין ובין מגיבין, בין כותבין ובין מגיבין בפורום הזה, בפורום הזה כמעט לא מגיבין בפורום הזה, בפורום הזה כמעט לא מגיבין

כרוני

New member
אווו יצאת מהמחילה

מה נסגר בסוף אחרי המשחק? שמעתי שעברת מבחן מסויים...........מסתיר פרטים אההה.?????

למעלה