מזמור וצליל- לירון הפדופיל

SAtAnic Soul

New member
מזמור וצליל- לירון הפדופיל

שיר זה מוקדש לירון, גדול הפדופילים של אריאל. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אי שם, בין הר וגבעה שוכנת לה עיר מאוד נחמדה אריאל זהו באמת מקום לא רגיל רק חבל ששם גילו פדופיל מאמן קט-סל, ירון היה שמו רבים ידעו כי היה הומו אך לא ידעו הם דבר מבחיל ירון שלנו הוא פדופיל פזמון: ~~~~~ פדופילים לא מתים, הם רק מתחלפים קוטפים ילדים כמו ירקות טריים כמו שום, בצל, פלפל וחציל זהו תפקידו של הפדופיל ובשעת מעשה, השובב נתפס מכניס לבן 13 יד למכנס אין ספק, משהו אצלו נדפק בסוף לכלא היישר הוא נזרק ועכשיו בכלא, עם עבריינים בחברותא מקבל לו ירון אלפי כלים אחושרמוטה מחפש את האדם שאותו הפליל שעליו סיפר כי הוא פדופיל ובשעת ערב מאוחרת, לאחר המקלחת בה קיבל ירון זין ישר בתחת כאוב ועצוב, מרגיש מגעיל "כמה חבל שנעשיתי פדופיל"... ירון, השיר הזה היה בשבילך, אני מאחל לך שנים רבות וסוערות-מינית בכלא!

crazy dreemer

New member
אליאור לא במקום

אליאור לא יפה מצידך מה שאתה רושם. ירון במקרה בנאדם נורא נחמד חבל שאתה לא מכיר אותו!!! אני עוד מכיר אותו מילדותי! הוא היה פעם עוזר לי לעשות שיעורי בית. אני עוד זוכר שמידי פעם היה לו יציאות בנוגע לפדופיליות שלו. היה נותן רמזים...תוריד את החולצה פה תראה לי את הבולבול שם. בכל מקרה זה נורא לא יפה לצחוק על בנאדם כזה יש כמה מדינות בעולם שרואות את זה כמעשים טובים ומצווה לעשות כזה דבר! יאללה ביי עומרי!

למעלה