מזמור לציפור:

אנגסטרם

New member
מזמור לציפור:

לייפות את הנושא הכאוב של התבלות הגוף- תמיד מלווה בניסיון קלוש אך בכל זאת חשבנו שביום זה מעט עידוד לך דרוש וניסנו בעמל רב לחשוב על נקודת מבט עליזה על מנת שלא תהיי חלילה וחס מבואסת ושבוזה. ציפור חביבה עלינו מאוד! התכנסנו כאן היום כדי בפנייך לעמוד להוריד את הכובע, וביחד להצדיע על שבכוחות עצמך הצלחת למעמד זה להגיע וזה לא דבר של מה בכך, יש לציין ולהודיע. אז ברכות ואיחולים לך אנו שולחים שיהיו לך שנים מאושרות וימים מוצלחים של ציוץ ציפורים ואביב של פרחים מאיתנו חברי הפורום המשתפכים. מומולדת שמייח!

ציפור נפשנו האהובה

בגלל שאנג' התחילה עם פואם נחמד לא רציתי להישאר מאחורה לבד והחלטתי לחרוז לך פואמה יפה שתגרום לפואם של אנג' להיראות שדופה! אז הא לך- ילדת יומולדת נרגשת ברכת מזל טוב על גבי הרשת, מי ייתן ותעלי לשנה ב' סופסוף וציונים מעולים תתחילי לאסוף, שתמשיכי לאפות עוגות מוצלחות ולהביא לנו לטעום כמה חתיכות... האמת היא שיכולתי עוד להמשיך ולברך אבל אני רוצה לשמור כמה ברכות עבורך, שאוכל לומר לך מול הפנים ולהיראות כאילו אני ממש בעניינים... נ.ב. ציפור שמנה לחשה לי באוזן לא מזמן שאולי עוד מעט נחגוג יומולדת לתינוק קטן..

מזל טוב לך ציפורה נחמדת

מי יתן וכל משאלות מצעד הפזמונים לפני , יתגשמו מחכים לגוזלים. נ.ב ההודעה זו נכתבה 4 פעמים כבר אתמול ולא הצליחה לצלוח את מסך השליחה. האם הפעם?

סנופה

New member
מזל טוב ציפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מקווים שחגגת והשתכרת אמש כהלכה. all the best

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך מומולת שמייייייח שתזכי לברכות והרבה לאפה עם שווארמה. עם הרבה חריף וחומוס אולי גם חמוצים סלט כמובן והמון צ'יפס שלא משמין.

סוודרית

New member
ציפורה מזל טוב ../images/Emo13.gif

לוקחת את כל הברכות של כולם ושמה אצלי ! (חוץ מהברכה של חומוס!)

מוטב מאוחר...

קטונתי מכל המשוררים ובכל זאת מזל טוב ליום ההולדת,אושר והגשמת משאלות

יצורה

New member
תאמיני לי אם אני אספר...

שבכלל לא הייתי בדיוטי?
כלומר הייתי. כלומר, חלפתי על פניו בריצה כשכמעט איחרנו למטוס כי אחד הדרכונים נשכח בבית (טענותי שלא ממריאים בלי הטייס כנראה לא עשו רושם על אחי).

יצורה

New member
כי אתה יודע עם מי יש לך עסק ../images/Emo6.gif

אבל היי, לפחות הגענו לארץ הנכונה ולא למטע אבוקדו! (זה שהיה לנו מזל נאחס שלא ייאמן בטיסה זה כבר סיפור אחר)

אנגסטרם

New member
היינו מאוד מעוניינים לשמוע על מזל נאחס

זה יעשה לנו קצת טוב על הנשמה אחרי שלא קנית לנו כלום בדיוטי

יצורה

New member
אחרי שאני אתגבר על הג'ט לג אשמח לספר

באמת נו, גם כשחוזרים מבלגיה יש ג'ט לג!

תודה רבה לכל המאחלים!

אנג',ויקי אני לא צריכה לומר לכם כמה אתן כשרוניות(טוב נו אני אגיד-מאווד!) למד-אני מחכה קודם לנשר עם מטוס פרטי(כי הוא גם עצלן כמוני וגם מליונר!) סנופה-עוגה עם המון ברנדי זה נחשב להשתכר?? חומוס אל תשים לב את הברכה שלך הכי אהבתי(ואגב צ'יפס לא משמין זה גאוני!) סווד-אחרי שקראת שורה אחת למעלה את מבינה למה אני משאירה לך את הברכה הטובה מכולם(ואת השאר לעצמי כמובן)! עדן-את מתנדבת להגשים?כי אם כן יש לי רשימה-אבל תתחילי במימון שיעורי טייס ונראה ואחר כך אני אעדכן אותך... בקרוב אצל כולכם!

למעלה