מזמור ל"תמרת-ציפור"

רֶשֶף

New member
מזמור ל"תמרת-ציפור"

(יש לשיר בקול בריטון ובכוונה יתירה) עשרה רוכבים תכננו יחדיו את "תמרת-ציפורי משודרג" לרכב. רוכבת אחת הוזמנה נה נה להשתתף ערב קודם בחתונה ולכן היא לא הגיעה. תשעה רוכבים תכננו יחדיו את "תמרת-ציפורי משודרג" לרכב. רוכב אחד, יום קודם, נפל ונחבל, כל הגוף כאב לו והוא סבל ולכן הוא לא הגיע. שמונה רוכבים תכננו יחדיו את "תמרת-ציפורי משודרג" לרכב רוכב אחד רצה מאד מאד, אך היה לו לקוח והוא נדרש לעבוד ולכן הוא לא הגיע. שבעה רוכבים תכננו יחדיו את "תמרת-ציפורי משודרג" לרכב. רוכבת אחת התאמנה לדואל שכחה להתעורר והשעון לא פעל ולכן היא לא הגיעה. שישה רוכבים תכננו יחדיו את "תמרת-ציפורי משודרג" לרכב. רוכב אחד חלה לפתע פתאום והרגיש על בוקר נורא ואיום ולכן הוא לא הגיע. חמישה רוכבים תכננו יחדיו את "תמרת-ציפורי משודרג" לרכב. רוכבת אחת במועד הזינוק עדיין רבצה בין שמיכה לפיהוק ולכן היא לא הגיעה. ארבעה רוכבים תכננו יחדיו את "תמרת-ציפורי משודרג" לרכב. הם התחילו ביחד ורוו הרבה נחת והרביצו אחושליקי של טיול. להלה לה להלהלה לה לה סטגדם!

רֶשֶף

New member
תן לו בפנורמי...

נוף עילוט וציפורי מגבעת האנטנה ש"מעל" עילוט.

talctalc

New member
../images/Emo47.gif !!!!!!

אכן היה מעולה 48 ק"מ של איכות. ועכשיו אני זז לישון אין עליך רשף

רֶשֶף

New member
תקדים../images/Emo70.gif פנורמת 360 מעלות../images/Emo70.gif

לראשונה בישראל! סיבוב מלא סביב ציר העקב (ורוכב "להוט מצלמה" מתרוצץ לאורך מעקה הבטחון). מסוכן
אל תנסו בבית
קיים חשש שלא תוכלו לעצור אחרי 360. תצפית היקפית מגג המבצר.

alonaski

New member
חחח...!!! מגניב!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

הטלטק הזה... - איך הוא רודף אחרי המצלמה...
תמיד חייב להיות ב"אור הזרקורים"!!!!! חו"ח לא יהיה בטווח העדשה...!!!

רֶשֶף

New member
ובהזדמנות זו אני רוצה להודות...

לאיתי, שלמה וטל, על שארחו לי חברה בטיול מרתק, מאתגר, משעשע ומהנה, במזג-אויר הרבה יותר טוב מהחזוי. לקוליס הנבזי דרומית לאלון הגליל, על שתפס אותי לא מוכן ברגע של חיפוש תוואי ראוי לחציית נחל ציפורי, בלע אותי לתוכו והטיח אותי אל הכורכר בעוצמה רבה. כשי על היוזמה וכמחווה של רצון טוב השלתי לכבודך פיסה נדיבה של אפידרמיס מפיקת הברך. נצל אותו בתבונה, נבלה. לחבורת סלאלום (אסף, נועם, רן), על שהשאילו לי בולם קדמי 80-125 במקום הבולם התקול. הוא לא רק שהיה רך ומפנק, אלא גם אפשר לי לטפס העליות התלולות יותר שפגשנו בדרכנו. בפעם הזו כל העליות התבצעו ברכיבה (למעט הטיפוס המטורף על השחור ליער הסוללים שם הכריע הדופק המשתולל). לחבורת סינגל-טרק (אלון, אור, רפי), על שנתקעו איתי הרבה אחרי שעת הסגירה ובכל זאת נשארו מבודחים, נחמדים ואדיבים. סחתיין. לגיד אכילס ברגל ימין, על שהניח לי לנפשי ולא הציק לי הפעם. סחה עליך, גידי. אתה חבר אמיתי.

רֶשֶף

New member
איזה רפי בראש שלי ../images/Emo5.gif ../images/Emo163.gif

כמובן שהתכוונתי לרועי קפח. אבל כמו שאמרתי - אחרי 48 ק"מ, יום שלם בשטח וחצי ברך בנחל ציפורי כבר לא הייתי אני. אפילו ההומור שלי קירטע. עכשיו אני כבר לא יודע עם איזה צד לצלוע קודם. "ככה יעשה לאיש, שלא מקשיב לעצות של עצמו"

רֶשֶף

New member
להלן השינויים במסלול...

לא התעצלנו וטיפסנו את העליה הקצרה וה"עבה" לגבעת האנטנה שנמצאת מזרחית לעילוט.
אחרי הירידה מעילוט, במקום להכנס לציפורי רכבנו צפון-מזרחה לאורך ש"ס סגול שאמור "לרוץ" לאורך איזו אמת מים. אמת מים לא ראינו אבל ראינו שריפה גדולה, השתעשענו בראמפות כגון זו שטל מצולם גולש ממנה, ועשינו הפסקת אנרגיה וקפה ביער ציפורי.
נכנסנו ל"גן לאומי ציפורי". הסתובבנו בין העתיקות, ראינו פסיפסים יפים, הצטלמנו באמפי. ויצאנו "בדלת האחורית".
מיער הסוללים לא המשכנו מערבה בסינגל הארוך על השחור לעבר צומת המוביל, אלא חתכנו דרומה לכיוון מאגרי המים והקולחין שמזרחית לסוללים ורכבנו לאורך נחל ציפורי.
לא עלינו לאלון הגליל, אלא חלפנו דרומית לו לאורך נחל ציפורי, דרך כעביה ועד עין יבקע.
עקב החשיכה המתקרבת חתכנו בזריזות דרך הכביש המוביל מכעביה לצומת זרזיר.
טיפסנו לתל שמרון ושתינו שם קפה אחרון של אחרי השקיעה ולפני החזרה לרכבים. אני תכננתי עוד לשוטט קצת ביער הסוללים ולחפש סינגלים (והאמת, לא חסר שם, במיוחד הירידה הפריריידית, שאנחנו עשינו בעליה), אבל מפאת קוצר הזמן... למרות שבילינו בשטח 8 שעות, הן התפוגגו כמו עשן ברוח. ככה זה כשנהנים.
אשתדל הערב להעלות מפה הכוללת את המסלול הקודם והמסלול הנוכחי על בסיס דיווח ה-GPS. בסה"כ, זה אחד האיזורים היפים בארץ, אפשר לאלתר שם אינסוף מסלולים אלטרנטיביים וקצת קשה ללכת לאיבוד עם כל הציביליזציה מסביב.

alonaski

New member
אהה... ../images/Emo99.gif הם באמת חמודים

אמיתיים שם בסינגל-טראק!!!
במיוחד - אלה שהזכרת!!!
(ולא רק הם!!)

alonaski

New member
אהההההההההה.... ../images/Emo13.gif))))))))))

גדול!!!!!!!!!!!!!!!! גדול!!!!!!!!!!!!!!!! גדול!!!!!!!!!!!!!!!!
מעולה!!!!! לדעתי אתה צריך לערוף אסופת שירים וסיפורים שלך ולדעתי זה צריך להופיע בתוכנית הבגרות בספרות לנוער, בז'אנר של בלאדות ליריות!...
חחחחחחחחחח......... גדול!!!!!!!!!! רק בשביל זה שווה לי להתאמץ יותר לטיול הבא שאתה מארגן שיוצא בחשכת הליל...
= רק כדי לשמוע אותך שר את זה!!!!!
חחחחחחחחחחחחחח...........

למעלה