מזמינה את כל מי שמתעסקת בהפעלות ילדים

מזמינה את כל מי שמתעסקת בהפעלות ילדים

ורוצה לקחת חלק בקייטנה שתתקיים במרכז הארץ (סמוך לראשל"צ/רמלה) לשרשר פה את עצמה. מבטיחה להעביר הלאה ולדחוף עד כמה שניתן. קרן

פעילות מדהימה של כדורים פורחים

פעילות מדהימה במיוחד לקייטנות המשלבת מידע היסטורי ומדעי על כדורים פורחים וניסוי הלכה למעשה של בנית הכדורים/ קישוט (בהתאם לגיל) והחלק המרשים והכיפי הפרחת הכדורים פורחים למעלה באויר.... לגובה של 2,000 מטר ויותר והמחיר.... מצחיק

גם ויטראז' וגם רקטות

מציעה גם אומנות ויטראז' בו כל ילד יוצא עם תוצאה מדהימה הביתה וגם פעילות של רקטות כל ילד בונה רקטה, ובסיום מופע רקטות אמיתיות - כמו סקאד .... שוב, לרציניים המחירים מצחיקים!

פעלות בתנועה ובריקוד הכל במחול

הי קרן! חברת "הכל במחול" מתמחה בהפעלות לגנים ובתי-ספר. השנה אני מנהלת קייטנה במ.א.חבל מודיעין. צוות המדריכים שלי מפעיל קייטנות בקיבוצי ומושבי גזר, במודיעין, ובחבל מודיעין. פעילויות של משחקי חברה (משחקים של פעם), משחקי גיבוש בתנועה, ריקודים עפ"י נושאים לגנים ובתי-ספר, סדנאות ריקוד לכל הגילאים. (עובדים עם טומשין, החב' לת.ופנאי בחבל מודיעין, הגנים הדמוק' יצירתיים-מודיעין ועוד!) אנו בונים את הפעילות בהתאם לקייטנה, לכמות ולדרישה. נשמח לתת מענה- זה האיזור שלנו! בברכה, שרון בויוק, מנהלת "הכל במחול" 0544511799 כנסו להתרשם מהאתר ובפייסבוק!

תוספת מעניינת לקייטנה

הי ראיתי את הודעתך כי את מנהלת קייטנה בחבל מודיעין ואני שמחה להציע לך פעילויות יפות ומעניינות לקייטנה 1. כדורים פורחים - פעילות המשלבת תוכן לימודי על אוירונואוטיקה היסטוריה וטכנולוגיה על כדורים פורחים, יחד עם בניה וקישוט דגם של כדורים פורחים, ושיא האטרקציה הפרחת הכדורים הפורחים לאויר (הם עולים לגובה של 2,000 מ') להשתאות כולם. http://www.youtube.com/watch?v=4NZc9cmCHE0 כדורים פורחים הדגמה ביוטיוב 2. טיסנות ורקטות - כל ילד בונה רקטה / טיל ומקבל כמובן הסבר על טילים מה מפעיל אותם והטכנולגיה שמאחורי .... בסיום הפעילות - שיגור רקטות (הפועל על דלק מוצק) אמיתיות . http://www.youtube.com/watch?v=8H4sflxkVSg טילים הדגמה ביוטיוב . 3. אומנות הזכוכית - כל ילד מקבל ערכה - נחושת חלקי זכוכית ויוצר מהם עבודת אומנות יפיפיה. ניתן לכוון את הפעילות ליצירת מוצרי יודייקא! הפעילות מועברת ע"י מדריכים מנוסים וחברה שהיא כבר 18 שנה מפעילה בבתי הספר ובכלל בחינוך הבלתי פורמלי. אם זה מעניין אותך את מוזמנת ליצור איתי קשר... למזמינים בחודש מאי מחירים מיוחדים! 054-5223171 זיו

למעלה