מזמן לא באתי לפורום

• פותח הנושא ע18
  • פורסם בתאריך

ע18

New member
מזמן לא באתי לפורום

היום הסתכלתי בשירים שלי בשין ... נתקלתי ביצירה שלי שגרמה לי להיזכר בפורום ... כי זה ממש מתאים לפה ! תמונה - יום בחווה קמה מהמיטה , מתרחצת ושוטפת את השינה , הולכת למטבח מכינה ואוכלת פרוסה עם גבינה . שותה ספל מעורר של קפה , ומסתכלת מבעד לחלון על הנוף היפה . שמש עולה אט אט , לשמיים , זורחת , האדמה רטובה וריחנית בשלל צבעים פורחת . ציפור מצייצת על עץ הדובדבן שליד חלון המטבח כלבי בחצר על חתול בכעס נובח . בשדה מיני צמחים ציבעוניים ודשאים ירוקים ולמולם נישאים הרים גבוהים וצוקים נישאים רחוקים . בא לי כל בוקר לעלות על אחד הסוסים ולדהור , אך אי אפשר , יש הרבה עבודה - לבשל , לתקן בגדר את החור , לשאוב מים מהבאר , לחלוב את העיזים והפרות , לחטוב עצים , להאכיל את השלווים והתרנגולות הארורות , לאסוף את הביצים , ללקט תותים , מן העץ לקטוף דובדבנים . ותחשבו שזו רק העבודה של הנשים , הגברים על סוסים מובילים בשדה את הכבשים , בקיץ את הצמר הם גוזזים , ובחורף הם יוצאים לפעמים לטפל בבעיות ברוחות ובגשמים עזים . בכל מזג אוויר החוצה לעבוד הם יוצאים , לחפש בשדות טלאים ועגלים אבודים . והבנים - הבוגרים עם הגברים , והקטנים יותר צדים ארנבים ועופות , והבנות - הגדולות בבישול עוזרות , והקטנטנות את הרצפות שוטפות . והנה כבר מגיע הערב , הגברים חוזרים , נחים מעט , מתנקים ומתרחצים , ואז במטבח כולם מתאספים , הארוחה לשולחן מוגשת , הניחוחות באוויר מופלאים , עוף ממולא , סטייקים , בטטות , תפוחי אדמה , אורז ואפונה , ולקינוח יש ליפתן ועוגת גבינה . נשאר עוד קצת אור יום , חלק מהמבוגרים וחלק מהילדים לאגם הולכים להימלט מהחום , חלק מהבנות מעדיפות לקרוא ספרים , חלקן מעדיפות לצייר ציורים . ואז כשבשמיים מעל הכוכבים מנצנצים , זוהרים , כולם מקטן עד גדול , במיטה חולמים , נוחרים . לאסוף כוחות ליום המחר , כדי לא לקום מאוחר . מה דעתכם ?

נחמד../images/Emo13.gif

ארוך אבל מאוד יפה כל הכבוד

yaelelele

New member
עדי!!!

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב לראות אותך..
נ.ב זה ממש ממש חמוד.. ארוך אבל יפה מאד!

ע18

New member
תודה .. גורמים לי להסמיק !

למה אף אחד לא שואל אותי מה שלומי ואיך עבר הניתוח ?! ( טיפשע אנוכי - אענה לעצמי ) כי לא סיפרתי ! עברתי ניתוח !

ע18

New member
תנקייס פרימור !

כלומר פנקייקס ומיץ תפוזים ! יאמי !

ע18

New member
../images/Emo9.gif אהמממ שלומי ...

כואב ומציק ויש לי זיהום ושורף שם ויורד קצת דם מאז שהוציאו לי את התפרים ... אבל יעבור ! מה שלומכם ? נורא התגעגעתי !

למעלה