מזמן לא היה לנו חידון,בדיחות או סתם שטויות

מזמן לא היה לנו חידון,בדיחות או סתם שטויות

למישהו יש רעיון/הגיגים/המלצות? יאללה עורו קומו משנת החורף !

בדיחה

רב אחד זקן הגיע לדרוש דרשה בבית הכנסת. הגיע, התיישב ושתק. הקהל מחכה ומחכה ו...הרב שותק. בסוף ניגש אליו אחד ושואל למה הרב לא דורש ? הרב מסמן לו על הפה ולוחש שהוא שכח את השיניים בבית. הלכו והביאו לו את השיניים ואז הוא התחיל לדרוש. דורש ודורש ודורש ולא גומר. הקהל כבר אין לו כח לשמוע וצריך ללכת הביתה והרב לא גומר. אז שאלו את הרב למה הוא מדבר כל כך הרבה והוא ענה: "הבאתם לי את השיניים של אשתי...........".

שביק

New member
צומח מהאדמה

איש שרירי וחסון, הסתכל יום אחד במראה והתפעל מגופו ופתאום ראה שכל גופו שזוף חוץ מהבולבול. החליט ללכת לים, קבר את עצמו בחול ורק את ה"ברוך הבא" השאיר בחוץ. פתאום עוברות שתי זקנות, ששמו לב ל"דבר" הזה הבולט מן החול. נוגעת האחת עם מקל ב"דבר" הזה ואומרת לחברתה:" באמת שהעולם לא צודק" מה זאת אומרת שאלה השנייה." כשהייתי בת 20 הייתי סקרנית לראות אותו. כשהייתי בת 30 נהניתי ממנו. כשהייתי בת 40 ביקשתי אותו. כשהייתי בת 50 שילמתי עבורו. כשהייתי בת 60 התפללתי עבורו. כשהייתי בת 70 שכחתי שהוא קיים. עכשיו שאני בת 80, הדברים האלה גדלים חופשי באדמה ואני אפילו לא יכולה להתכופף"! -------------------------------------------------------------------------------- This message was sent by Clal Insurance Ltd Mail System Visit us at http://www.clalbit.co.il/

smailie

New member
עכשיו תורי

יש לי שתיים, למען האמת: 1) איש אחד אומר: "הבן שלי הומו". שואלים אותו: "אז מדוע אתה כל - כך מתגאה בזה?" אז הוא עונה: "הוא יוצא עם עורך - דין". 2) שאלה: מדוע לא נותנים לשני תימנים לעבוד ביחד במוסך? תשובה: כי אם אחד יתופף על הפח, השני יתחיל לרקוד.

הלנה

New member
WOW - כל הכבוד על העלאת המורל

האמת שיש לי חידון שמזמן רציתי לעשות ולא היה לי זמן... עכשיו שאני בהפוגה ממבחני מתכונת (של ערן) אני אמצא אותו ואעביר.

למעלה