מזמן לא היה לנו שרשור בגידות

מיטללל

New member
מזמן לא היה לנו שרשור בגידות ../images/Emo3.gif

אז ככה: פעם בגדתם? אם כן, למה? א. כתוצאה מהמון אלכוהל/סמים. ב. כתוצאה מכך שפיתו אותכם. ג. אחרי מריבה והמון עצבים. ד. בגלל שהתאבתם במישהו אחר. ה. בגלל שנמשכתם בטירוף למישהו אחר. ובכלל- אתם חושבים שתמיד צריך לספר או יש דברים שעדיף לא לדעת ? וכאשר בגדתם, האם: א. סיפרתם לבני זוג שלכם? במידה וכן, איך הוא הגיב? ב. נפרדתם בלי לספר? ג.נשארתם בלי לספר ?

טוף אז לא...

ואני לא חושב שצריך לספר אם זאת הייתה מעידה חד פעמית... וגם זה בתנאי שהמעידה הייתה קלה.. אישית אני יודע שזאת שתבגוד בי ותספר לי.. חח משרד הבריאות ימליץ לה לא לעשות את זה..

וואלה מתאים לי עכשיו

פעם בגדתם?בקטנה...לא רציני אם כן, למה? א. כתוצאה מהמון אלכוהל/סמים. ב. כתוצאה מכך שפיתו אותכם. ג. אחרי מריבה והמון עצבים. ד. בגלל שהתאבתם במישהו אחר. ה. בגלל שנמשכתם בטירוף למישהו אחר.-זו התשובה ובכלל- אתם חושבים שתמיד צריך לספר או יש דברים שעדיף לא לדעת ?יש דברים שעדיף פשוט לא לדעתת וכאשר בגדתם, האם: א. סיפרתם לבני זוג שלכם? במידה וכן, איך הוא הגיב? ב. נפרדתם בלי לספר?-זו התשובה ג.נשארתם בלי לספר ?

Zoharrr

New member
אני

פעם בגדתם?כן אם כן, למה? א. כתוצאה מהמון אלכוהל/סמים. ב. כתוצאה מכך שפיתו אותכם. ג. אחרי מריבה והמון עצבים. ד. בגלל שהתאבתם במישהו אחר. ה. בגלל שנמשכתם בטירוף למישהו אחר. - בגלל זה. ובכלל- אתם חושבים שתמיד צריך לספר או יש דברים שעדיף לא לדעת ?תמיד לספר. וכאשר בגדתם, האם: א. סיפרתם לבני זוג שלכם? במידה וכן, איך הוא הגיב? ב. נפרדתם בלי לספר? ג.נשארתם בלי לספר ? סיפרתי לו ונפרדתי ממנו, כי מגיע לו יותר טוב ממני וכי אני לא בנוייה ולמחוייבות.

מיטללל

New member
גרועים. ציפיתי לשרשור ארוך ועסיסי:)

בנוגע אליי, לא בגדתי, לא אבגוד. ובכל מקרה, פעם בגדו בכם ? אם היו בוגדים, הייתם סולחים? האם הסיבה משנה?

Cobe Anan

New member
הסיבה לא, הנסיבות- כן.

בגידה במישהו אהוב היא בגידה, אחרי ריב, אלכוהול, פיתוי וכל תירוץ אחר. לעומת זאת, הייתי מתקשה להגדיר משהו כבגידה, אם הקשר שאתם נמצאים בו אינו מוגדר כקשר רציני. אם יש לך יזיז, קשר פתוח, או אפילו מישהו שיצאת איתו פעם-פעמיים וזהו, לא הייתי מחשיב התעסקות זו או אחרת עם מישהו אחר כבגידה. מה שכן, מן הראוי להמשיך את הקשר רק לאחר שיידעת את בן הזוג, ולהיות מוכנה למצב שהוא לא יאהב את זה, ורציני או לא, הוא ירצה להיפרד. בסופו של דבר, אם זה קשר לא מחייב, את לא חייבת לו את עצמך, אבל את כן חייבת לו את הכנות שלך. אה, ועוד משהו... אפשר, כן-אפשר, להיות ביחד בלי לפזול, בלי לבגוד, בלי לאבד את האמון ההדדי. גם אחרי שנים, זה עדיין קושר אותך חזק. זהו.

liontamer

New member
sgari pridatelnitsa!!!!

בי בגדו פעם זו הייתה רק נשיקה והיא אחרי זה ביקשה סליחה שום דבר שבעולם לא היה מחזיר לי את התחושה של לבטוח בה לאון עוד 48 יום למנאייק

Jinx007

New member
אמ....../images/Emo4.gif

פעם בגדתם? כן, אין מה לעשות... אם כן, למה? א. כתוצאה מהמון אלכוהל/סמים. לא ב. כתוצאה מכך שפיתו אותכם. כן! ג. אחרי מריבה והמון עצבים. לא ממש..(אגב, מדברים על אותה בגידה כן? לא הייתה יותר מאחת). ד. בגלל שהתאהבתם במישהו אחר. בערך... ה. בגלל שנמשכתם בטירוף למישהו אחר. כן! זה היה בדיוק לפני הפרידה מהחבר (אחלה טיימינג
אגב, לא בגלל זה הייתה הפרידה). ובכלל- אתם חושבים שתמיד צריך לספר או יש דברים שעדיף לא לדעת ? לדעתי, יש דברים שעדיף לא לדעת. מה שאתה לא יודע- לא יכול לפגוע בך. וכאשר בגדתם, האם: א. סיפרתם לבני זוג שלכם? לא. במידה וכן, איך הוא הגיב? לא ידע. ב. נפרדתם בלי לספר? כן. ג.נשארתם בלי לספר ? לא נשארנו. שאלות נוספות?

Bassman

New member
הגדירי בגידה?

מעשה מיני עם מישהי שהיא לא החברה הנוכחית שלי? או שמא מעשה שכזה מאחורי גבה ובלי הסכמתה
? (כן היו לי קשרים מוזרים) אם ההגדרה הראשונה היא הנכונה אז- פעם בגדתם? לא אם כן, למה? א. כתוצאה מהמון אלכוהל/סמים. ב. כתוצאה מכך שפיתו אותכם. ג. אחרי מריבה והמון עצבים. ד. בגלל שהתאבתם במישהו אחר. ה. בגלל שנמשכתם בטירוף למישהו אחר. ובכלל- אתם חושבים שתמיד צריך לספר או יש דברים שעדיף לא לדעת ? תמיד לספר וכאשר בגדתם, האם: א. סיפרתם לבני זוג שלכם? במידה וכן, איך הוא הגיב? ב. נפרדתם בלי לספר? ג.נשארתם בלי לספר ?

כמעט25

New member
גיל 16 נחשב???

פעם אחת בחיי בגדתי וזה היה שעוד הייתי בתולה תמימה בגיל 16, התנשקתי עם אחר, אבל נפרדתי מהחבר שבוע אח"כ לאחר שסיפרתי לו, הגעתי למסקנה שאם אתה מגיע למצב שמישהו אחר מעניין אותך ואתה חושב על בגידה עדיף שתהייה כנה והוגן ותפרד לשלום מהמערכת היחסים הנוכחית. אז מאז אני דבקה במחשבה הזאת ולכן לא בגדתי יותר..

למעלה