מזמן לא היה פה שאלון

מזמן לא היה פה שאלון

אז נעשה שאלון אמצע שבוע
שיר השבוע (של קורין)? של השבוע (לא של קורין)? אלבום טוב ששמעתם לאחרונה? חורף או קיץ? קרמבו עם שוקו או עם קפה? קולה או דיאט קולה? קורין או רוני סופרסטאר? הופעה שבה תרצו להיות בקרוב? משפט משיר שהרגיש לכם נכון? סתם משפט מצחיק? ולסיום, מה אתם חושבים על המנהלת "החדשה" הסקסית והחושנית (אישתי האהובה שתעשה לי ילדים) שיר? ושהיה המשך שבוע מצויין
מנור

להלן תשובותי

שיר השבוע (של קורין)?הכחול של השמיים של השבוע (לא של קורין)?שיר לאחותי - בן ארצי אלבום טוב ששמעתם לאחרונה?חיים משל עצמי - בן ארצי חורף או קיץ?חורף קרמבו עם שוקו או עם קפה?קפה קולה או דיאט קולה?דיאט קורין או רוני סופרסטאר?רוני
הופעה שבה תרצו להיות בקרוב?רונה קינן משפט משיר שהרגיש לכם נכון? "כנראה שאהבתי אותך אך לא יכולתי להגיד לך במילים" סתם משפט מצחיק?המורה שלי להיסטוריה קורא שמות וכל מי שלא נמצא הוא אומר "ע'", מנור:"אבל המורה מה זה ע'?" , המורה להיסטוריה "איננה.". ולסיום, מה אתם חושבים על המנהלת "החדשה" הסקסית והחושנית (אישתי האהובה שתעשה לי ילדים) שיר? שתעשה לי ילדים ששם משפחתם יהיה לוויתן!

clyps

New member
../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המשפט עם המורה להיסטוריה מצחיק אותני כל פעם מחדש! חחחחח
היום שרתי עם המחנכת שלי
: "כי חורף,השמש נעלמת בחורף, וקרר, כיייי חורף, הגשם מטפטף על העורף, צריךל לבוש מעיל כל החורף..וקקקקקרררר"
כפרע עלייך
ועל המשפחה הקטנטנה שלנו
שיר
.

clyps

New member
Yo (אני)../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של קורין)? הממ...אי שם בלב וכשזה עמוק של השבוע (לא של קורין)?ממ...בלי לומר מילה-שלום חנוך אלבום טוב ששמעתם לאחרונה? במרחק נגיעה מכאן - יזהר אשדות חורף או קיץ? בטח שחורף!
קרמבו עם שוקו או עם קפה? עם שום דבר, שונאת קרמבו.. בעעע... יש תותים? קולה או דיאט קולה? קולה
קורין או רוני סופרסטאר? נו בטח שרוני סופרסטאר!
קורין חברים.. האחת והיחידה.. הופעה שבה תרצו להיות בקרוב? כמובן שקורין, ודפנה והעוגיות. אה וערן צור! ויזהר אשדות
משפט משיר שהרגיש לכם נכון? "אני לא אפסיק לרצות" ("עיניים זרות"/ רונה קינן) סתם משפט מצחיק? דיאלוג ביני לבין רותם: רותם:"שיר, את יודעת לשחות?" (עדיף לקרוא בקול רם כדי להבין..) שיר: ***חושבת ולא מגיבה*** רותם:"יופי, אז תסחטי לי מיץ תפוזים.." שיר:**עדיין מהרהרת ולא מגיבה** רותם:"מממ?" שיר:"לא .. פשוט.. חשבתי אם אפשר לסחוט בננות.. אי אפשר לסחוט בננות.. בגלל זה אין מיץ בננות.."
ולסיום, מה אתם חושבים על המנהלת "החדשה" הסקסית והחושנית (אישתי האהובה שתעשה לי ילדים) שיר? מנועה מלהגיב....
שבוע נהדר שיהיה
(ויהיה
) גשםגשםגשםגשםגשםגשם!! שיר
.

יש תותים ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

רק בבקשה לא תותים השיר כי זה עניין רגיש מאוד אצלי

ולדמן

New member
הייל אורנה דץ.

שיר השבוע (של קורין)?בואי אליי. של השבוע (לא של קורין)?אילן וירצברג ושמעון גלבץ-קור(ו)נליה. אלבום טוב ששמעתם לאחרונה?המכשפות-זמנים מוזרים. חורף או קיץ?חורף. קרמבו עם שוקו או עם קפה?עם וודקה.מה זה השאלות האלה? קולה או דיאט קולה?קולה. קורין או רוני סופרסטאר?פחחחחחח,רוני סופרסטאר שולת!!!11
הופעה שבה תרצו להיות בקרוב?בתמונע כי שיר מגרה אותי ואני מתעצבן. משפט משיר שהרגיש לכם נכון?"תמיד היא חשבה שעושים לה-כי היא קור(ו!ו!)נליה". סתם משפט מצחיק?"פעם הוא רצה לומר-גבינה טובה.יצא לו מהפה להתראות."

כותרת מקורית

שיר השבוע (של קורין)? תאונה של השבוע (לא של קורין)? Hyper Ballad של ביורק אלבום טוב ששמעתם לאחרונה? Post של ביורק חורף או קיץ? חורף קרמבו עם שוקו או עם קפה? עם שאר הזבל בפח קולה או דיאט קולה? קולה קורין או רוני סופרסטאר? רוני המאממת הופעה שבה תרצו להיות בקרוב? בעוד כמה שעות בחיפה של קורין משפט משיר שהרגיש לכם נכון? "נגד שום דבר ונגד שום איש, נגד שום איש ונגד שום דבר, רק בעד עוד שושן פורח..." סתם משפט מצחיק? לך תסגור את הדלת אחרי שההיפוגריף כבר ברח מהאורווה

clyps

New member
בירבורים../images/Emo99.gif

שיר יפייפה... הא! אתה שונא קרמבו כמותי
איזה יופי שתהייה בהופעה היום
אתה מאזור השרון? כי אם כן, אולי אתפוס איתך טרמפ?
סתם.. תהנה! (זו לא שאלה), ותמסור לך את אהבתי הגדולה!
שיר
.

הו, לא

הייתי רוצה להיות, כפי ששאלה השאלה. לא הייתי, מפאת המרחק. וברבורים הוא שיר מדהים וכך גם כל שפת אמי, והכול בהופעה חיה. קורין שרה שם פשוט נפלא.

clyps

New member
הא../images/Emo122.gif

אכן... אלבום יפייפה... באמת- לא להאמין שהכל בהופעה חיה... מעניין אם למישהו יש סרטונים/תמונות מן המופע... *הכל חי חוץ מהחיים בורוד אאל"ט*
.

למעלה