מזמן לא היה פה שאלון

מזמן לא היה פה שאלון

ובגלל שהפורום מתחדש לו. שאלון הכרות שכזה כללי: שם: גיל: מאיפה: תאריך לידה: בן או בת: על הסדרה: דמות אהובה: דמות פחות אהובה: דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...): עונה אהובה: פרק שאתם תמיד יכולים לראות: דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור: זוג אהוב: זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד: זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): שיר אהוב: דוגרי, אתם יושבים לראות את השידוקים החוזרים? וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?: וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: זהו? או שיש עוד: ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ? למה בעצם? טוב זהו נגמר לי ...

ואני עונה לעצמי ../images/Emo163.gif

כללי: שם: מורי גיל: 26 מאיפה: ירושלים עיר הקודש תאריך לידה: 8 למרץ 1981 בן או בת: בת על הסדרה: דמות אהובה: אלכס ודייב דמות פחות אהובה: ניק דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...): סאלי
עונה אהובה: שישית והשביעית חביבה עד עכשיו
פרק שאתם תמיד יכולים לראות: הפרקים של קלייר ואלכס במלבורן דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור: בקי!!!! ודייב! זוג אהוב: קלייר ואלכס
זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד: אלכס וסטיבי
זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): ג'ודי ומאט
שיר אהוב: did i tell you השיר של אלכס וקלייר
דוגרי, אתם יושבים לראות את השידורים החוזרים? כן בטח
(נא לקרוא בשיא הציניות!!) וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?:כן,גילמור
וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: מתחילות מחדש,4400,מרחק נגיעה (זוריק
),OC ,ואפשר כבר לומר האלופה (נוו זה חוזר שבוע הבא!!) זהו? או שיש עוד: בטח שיש עוד
זה בלי לדבר על זה שמרחק נגיעה נגמר שבוע הבא :( ושיש אמריקן איידול (שמישהו יעיף כבר את סאנג'יה!!) ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ?סנוקר או גולף בערוצי הספורט! למה בעצם? כי זה מעבר למשעמם!!! זה סיוט!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

ומה עם קצת שאלות הזויות?

כללי: שם: נירה גיל: 25 בן או בת: נקבה על הסדרה: דמות אהובה: טס, בקי ודייב דמות פחות אהובה: קייט, רייגן דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...): תיתפלאי, אבל ליז עלתה לי יותר על העצבים עונה אהובה: 1-2 פרק שאתם תמיד יכולים לראות: הפרק שבו בקי נאנסה, או כל מיני פרקים עם סצינות מצחיקות במיוחד דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור: בקי זוג אהוב: בריק ובקי, טס ודייב זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד: דייב וקייט זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): ג'ודי ומאט (רוב) שיר אהוב: "don't judge" , sometimes"" דוגרי, אתם יושבים לראות את השידורים החוזרים? לא וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?: "בנות גילמור" וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: לא מכורה, אבל צופה כשיש היזדמנות, "קרוב רחוק", "טלנובלה בעמ", "בנות", "אבודים" זהו? או שיש עוד: לא עולה לי כרגע ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ? "השיר שלנו" (אלא אם הסכום יהיה ממש משכנע) למה בעצם? כי זה פשוט לא מעניין

jgut

New member
../images/Emo142.gif עונה גם

כללי:
שם: רקפת
מאיפה: השרון
תאריך לידה: 75
בן או בת: בת על הסדרה:
דמות אהובה: טס!
דמות פחות אהובה: פיונה
דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...): ברור שסנדרע
עונה אהובה: 3
פרק שאתם תמיד יכולים לראות: קשה לבחור, אולי הפרקים הראשונים שבהם טס מגיע
דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור: ברור שקלייר
זוג אהוב: טס וניק
זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד: אלכס ופיונה
זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): אלכס וסטיבי
שיר אהוב: לא יודעת שמות
דוגרי, אתם יושבים לראות את השידורים החוזרים? רק כשיש זמן פנוי (ואין!) וחוץ מהסדרה:
רואים עוד משהו בהולמרק?: בנות גילמור בזמן הלא פנוי
וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: אני לא רואה הרבה טלוויזיה אבל רואה מידי פעם: מדיום, פשע מן העבר, בנות גילמור, מספרים ומחשבות פליליות. זהו? או שיש עוד: גם את זה בקושי
ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ? הרווק\הרווקה וכאלה..
למה בעצם? כי זה ניראה לי בזיון למשתתפים...

blacknwhite

New member
טוב, יאללה:)

כללי: שם: ענבר, נעים להכיר
על הסדרה: דמות אהובה: דייב, בקי דמות פחות אהובה: פיונה, היא היתה תמוהה... שינתה אופי כל יומיים, ולא כ"כ אהבתי את קייט דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...): ליז. היא היתה ממש מעצבנת עונה אהובה: לא יודעת... אני לא מצליחה להתאים בין עלילה לעונות... פרק שאתם תמיד יכולים לראות: לא זוכרת... דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור: דייב! ואם אפשר, גם בקי זוג אהוב: אלכס וקלייר. לא יעזור כלום. זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד: היה את השלב הזה שהיה משהו בין אלכס וסנדרה? >< זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): ג'ודי ומאט. שיר אהוב: לא מכירה ממש... דוגרי, אתם יושבים לראות את השידוקים החוזרים? לא... יש לי המון דברים לעשות גם בלי זה... וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?: לא ממש... אני רואה מדי פעם בנות גילמור, וראיתי את NCIS וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: האוס
ועוד כל מיני פה ושם. רצח מן העבר, למשל זהו? או שיש עוד: ראה תשובה למעלה... ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ? אם ישלמו מספיק, אני מוכנה לראות הכל
למה בעצם? כי אני רוצה כסף
טוב זהו נגמר לי ...

אני גם עונה!שבוע טוב!../images/Emo29.gif

כללי: שם:אפרת גיל:21 מאיפה:מושב תאריך לידה:21.4 בן או בת:בתתתתתתתתתת על הסדרה: דמות אהובה:בקי דמות פחות אהובה:הארי...הוא רשע כזה
דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...):חחחחח עונה אהובה:הכל פרק שאתם תמיד יכולים לראות:שקלייר מתה
וגם שבום נולדה דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור:בקי אפקורס זוג אהוב:בקי וג'ייק זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד:המממ...סטיבי ואלכס-לכאורה זוג זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): שיר אהוב: דוגרי, אתם יושבים לראות את השידוקים החוזרים?כן.חחח שאני בבית אז כן וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?:בנות גילמור, הרקיע השביעי-אם תגיע העונה החדשה וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!:נמלטים, האנטומיה של גריי,עקרות בית נואשות,השיר שלנו,בנות גילמור זהו? או שיש עוד:גיבורים,מחשבות פליליות,CSI,חוק וסדר,פשע מן העבר (כל תונית משטרה
) ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ?תלוי כמה
למה בעצם?למה אני רואה?מאוחר מדי-התמכרתי

The Bitter End

New member
יופידו.

כללי: שם: ללי. גיל: 14. מאיפה: מרכז. תאריך לידה: 5.8 בן או בת: בת. על הסדרה: דמות אהובה: טס. דמות פחות אהובה: הארי. דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...): סנדרה. עונה אהובה: 3. פרק שאתם תמיד יכולים לראות: אוהו, יש הרבה. דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור: קלייר זוג אהוב: קלייר ואלכס. זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד: אנערף. זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): ג'ודי ומאט. שיר אהוב: אנערף. דוגרי, אתם יושבים לראות את השידורים החוזרים? כןכן. וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?: בנות גילמור, כמובן. וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: בנות גילמור, דוקטור הו, האנטומיה של גריי, האוס, טירוף בבית. זהו? או שיש עוד: עוד המון. ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ? שולחן לחמישה. למה בעצם? משעמם בצורה שלא תיאמן.

גם אני עונה

כללי: שם:רחלי גיל: 17 (בעוד יומיים) מאיפה: נהריה תאריך לידה:21.3.1990 בן או בת: בת על הסדרה: דמות אהובה: טס וניק דמות פחות אהובה: קייט דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...): הארי עונה אהובה:5 פרק שאתם תמיד יכולים לראות: החתונה של ניק וטס דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור: טס וניק זוג אהוב: טס וניק זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד: הארי וסנדרה זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא): סטיבי ואלכס שיר אהוב: rebecca lavelle - the first touch דוגרי, אתם יושבים לראות את השידורים החוזרים? תמיד וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?: כן, כמעט הכל בנות גילמור הבית הלבן,ncis ,er סרטים... וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: האנטומיה של גרי,סטודיו 60, השיר שלנו,ncis ג'אג זהו? או שיש עוד:יש...היפים והאמיצים,גיבורים,בניחוש חוקר,ראש גדול,אי-אר, הבית הלבן, סמולוויל,משמרת שלישית,רפואה שלמה,האוס,במרחק נגיעה,רוקדים עם כוכבים,הכספת ועוד... ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ? סומו והאבקות למה בעצם? כי זה ספורט מגעיל לדעתי

blacknwhite

New member
מזל טוב מראש!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

סתם סתם... עוד יומיים (אני מאוד אשתדל לזכור...) אני אאחל לך מזל"ט כמו שצריך

דנדושי1

New member
וגם אני...

כללי: שם:דניאל גיל:16וחצי מאיפה:אשדוד תאריך לידה:29.8 בן או בת:בת על הסדרה: דמות אהובה:דייב,קלייר... דמות פחות אהובה:הארי דמות שאתם לא סובלים (מעניין כמה ירשמו פה סדנרע...):חח כן..וגם ליז,קרציה עונה אהובה:3,כשכולם היו פרק שאתם תמיד יכולים לראות:התאונה דמות שהלכה ואתם רוצים שתחזור:דייב וגם בקי זוג אהוב:אלכס וקלייר זוג שאתם לא מבינים מה הם עושים ביחד:אלכס ופיונה זוג שכל כך צריך להיות ביחד(אבל הם לא):ג'ודי ורוב!! שיר אהוב:לא זוכרת שמות דוגרי, אתם יושבים לראות את השידוקים החוזרים?לא. (כשתושב"ע יגמר אז אולי) וחוץ מהסדרה: רואים עוד משהו בהולמרק?:ברור.הרקיע ה7 ובנות גילמור וגם מונק (כשהיה) וחוץ מהולמרק, תנו חמש סדרות שאתם מכורים אליהן!: זהו? או שיש עוד: ומה אם ישלמו לכם לא תשבו לראות ?כדורגל.מההתחלה עד הסוף למה בעצם?מה כ"כ כיף בלראות 24 (24!?) אנשים רצים אחרי כדור במגרש כ"כ ענק ובמשך כ"כ הרבה זמן?! ואפילו לא רואים תפרצופים שלהם

למעלה